Prijava
   

Novi zakon o saobraćaju

Čik uđi u auto i odvezi se negde !!!

Zaustave te, kažu ti dobar dan i traže dokumenta, ti ih izvadiš i daš ih, a on kaže aaahhhaaaaa 1000 dinara! Ti onako u čudu kažeš : pa ja ništa nisam urad... Jel Vi znate gospodine da ne smete da izbacujete ruku kroz prozor dok Vam to ne dozvolim? Ali samo sam Vam dao dokument!!? Nisam izašao. U tom slučaju bilo bi 5000, kaže on, dobro ste prošli!

________________________

Vozi tako jedan mačku pozadi, naravno veže je, pobrine se da mačka nije pijana, stalno gleda u mačku da slučajno ne uzme mobilni i tutne ga njemu u ruke, proverava stalno da li je vezan, da li su mu upaljena svetla, izmeri nanometrom šare na gumama pre nego što je krenuo, ne gazi ni jednog pešaka... ide tako on i odjednom ga zaustave i pitaju zašto mačka sedi na levoj strani kada je jasno propisano da sve vrste mačaka MORAJU biti na desnoj strani zadnjeg sedišta i to min 12 cm i max 18 cm od prozora, sa vidljivom nalepnicom na zadnjoj strani vozila : MAČKA U VOZILU. On jadan počne da se vadi kako nije znao, kako će drugi put... Ma ne vredi, kaže mu ovaj, ni da si mi rođeni brat! Moram da ti pišem, imamo normu, radimo na %.

_________________________

Idem tako ja juče, lagano, opušteno, stanem na crveno i zagledam se negde u daljinu. Kad eto ti njih, iskočiše ispred mene i dobar dan, dobar dan. Kažu, jeste pili? Pa, malčice. Ajde da duvaš, kaže. Ajde, reko. Duvam ja, a ono pokaže 0,6. Moramo da Vam pišemo prijavu gospodine, kaže. Ali gospodo, ja idem PEŠKE. Ne znamo mi, kaže, da li ti sad tako pijan ideš kući ili u auto, objasni ti to sudiji. Ali gospodo, ja NEMAM auto. Ej, nemoj da nas zamajavaš, moramo da idemo dalje, eno ga onaj što vozi skuter bez odgovarajuće obuće.

Komentari

ahahahahhahahahah

jos malo pa istina