Prijava
   

Nubiša

Noob od milja. Dežurno sprdalo u nedostatku nekog drugog noob-a.

Po jedan takav lik postoji u svakoj igraonici. Uglavnom je slab igraš za CS, WoW, Lineage i ostale multiplejer igrice, ali mu je filozofiranje ekvivalentno Aristotelovom, ali u debelom minusu. Uvek se u "elitnim" igraoničkim govorancijama trpa sa svojim "visokostručnim" zapažanjima, viđenjima situacije, kritike i dobronamernih saveta začinjenih sa nadmenim monologom o svojim "uspesima" u gejmerovanju. Naravno, ti uspesi su osvedočeni nevidljivim svedocima, i verovatno su se odigrali u Nubišinim snovima.

Nubiša je generalno "miljenik" ostalih gejmera, pa čak i nekih "higher class" noob-ova: oni mu prepuštaju ulogu kurira koji im kupuje hranu, piće, cigarete; veoma često služi kao verbalna bokserska vreća na koju se razdere svako ko je malkice iznerviram; tu i tamo ga časte time što mu ostave kusur ok kupovine koji je dovoljan za pola sata igranja. Gazda i radnici igraonice ga trpe jer ga već smatraju delom inventara i bilo bi im veoma mučno da ga neka druga igraonica preotme, jer ko će onda da kupuje burek & jogurt, cigarete, novine i ostale potrepštine ako to neće Nubiša Bloody Nubiša.

Jedan od paradoksa je da Nubiša na neki perverzan način uživa u svom tom mučenju. Lik se čak i sam prijavljuje da obriše prašinu, oriba toalet u kome posle 10 minuta korišćenja već počinju da razvijaju nove vrste bakterija.

Sve u svemu, Nubiša naš nasušni, ruke mu se pozlatile.

Komentari

Nubisa je dao tri heda jednim metkom, kroz zid. +

Браво, Зајк!