Prijava
   

(O)čajni kolutići

"Divan" slatkiš koga je verovatno proizvodila fabrika "Keramika" iz Mladenovca, a koga se sa setom seća kao "marende" svako ko je određeno vreme svog života protraćio u vojsci.

Osim u JNA(VJ, VS ili šta već), bio je sveprisutan i na parastosima po groblju, zbog njegove osobine da kiša, sneg i ostale meteorološke pojave ne mogu da ga unište, tj. da ga razlože, a psi lutalice ne žele da ga jedu, pa stoga može da mesecima stoji pored spomenika u stanju kao da je juče tu ostavljen.

Priča se da je NASA htela da kupi recept za njih da bi tom smesom oblagali Space Shuttle...
Milošević im nije dao, prodao je Rusima...

Komentari

hahaha odlican opis :) samo moras da znas tajnu... ako ih danas umocis u sumpornu kiselinu ostavis i dodjes za nedelju-dve bice nesto meksi :P

ah, očajni kolutići. pazi, ja sam valjda imao sreće pa sam u vojsci dobijao uglavnom sveže. ma, kakvi god da su, dori su umakanje u kafu. u kantini je i kafa bila "sumljiva", obojena tečnost, sikteruša najgora, tako da su se kolutići uklapali. bravo za definiciju.

I,sad hocemo da nam Ruje pomazhu?!

mozes eksere da zakucavas njima.

smeh,pena na usta,zelena pena izbija na sve otvore na glavi,nesvestica,koma,smrt

+ od mene!

Meni su neki pričali da bi ga stavljali u kesicu, nalili sokom, vezali kesicu i tako držali par sati. Povremeno bi ga malo mućnuli i posle popili kao kašicu.

Минус! Опааааааааааааа

Реално, ови што их сада Штарк прави јебу, уши заврћу :D