Prijava
 1.    

  O sebi

  Neki tamo nebitni pasus na većini društvenih mreža. Stoji tako diskretno, čeka da napišeš ono ''sama svoj gazda'', ''lood ko struja xexe'' ili neki citat iz riznice mudrosti. Pošto je to poenta svega. U stvari... ''End sadenli aj felt nating'' je izgleda poenta univerzuma koja se svuda naglašava. Nebitno.
  Taj mali odeljak je nekako često olako shvatan, kao nešto što se podrazumeva, nije strašno i ako ostane prazno, ali mnogo je lepo kada stoji tu negde u ćošku, diskretno kao opcija. Da ti napišeš nešto o... Bože moj, cenjenom sebi. Nije tu poenta zaista napisati nešto o sebi, nego nešto što će te učiniti dizgledaš pametno ili duhovito, nekom šaljivom opsakom, bar u svojoj glavi.
  Ali jebiga, mislim da se potajno svako nada da poneko ko dođe tu u posetu uzme da čita i taj deo ''o sebi''. I da ne čita, nema veze. Ja sam tu nešto napis'o. O sebi je ''Enciklopedija mrtvih'' interneta. Samo što su ti mrtvi živi. Uglavnom.

  -Ajde da vidimo, znači može ''Nacrtaj mi jednu ovcu'', hehe, kao čitam ''Malog Princa'' kao Sofija iz srednje buržoaske, ehehe, a i u skladu sa sadašnjom političkom situacijom. Ehehehe. Taaaakoc!

  -O sebi, e sad ću da napišem ''o sebi'' u pasus toga se apsolutno niko nije setio do sad, hahahaha. Kako sam sarkastičan i duhovit!

  -''Objasni mi pravila igre koju igraš čitav život i ja ću za dva meseca biti bolji od tebe.''
  OPAAAA KAKO OPAKO

  -Eeeee, da vidimo... Aha, znam! ''Počinješ da se pretvaraš u pingvina. Prestani'' Hahahhaha, kako će da misle da sam pametan, ehehehe, ajde ''pošalji''!
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  ''pošalji''
  KAJZENE, JEBEM TI MAJKU!