Prijava
   

Objedinjena teorija usrane i govnjive motke

Pitanje useravanja motke i upotrebe iste kao govnjive skoro da je doseglo enigmatiku sofističkih klasika. Na sreću, sofistički zaplet je uspešno izbegnut logičkim manevrom da niko nije mogao biti tretiran govnjivom motkom a da je on ili neko drugi ili čak više njih nisu prethodno usrali.

Da bi se dobila dobra i kvalitetna govnjiva motka sa svim lekovitim, isceliteljskim i psiho-socijalno-terapeutskim efektima neophodno je poznavati tehniku useravanja motke, i to nam Bogu hvala dobro ide od ruke, da ne kažem od guzice. Po logici stvari govnjiva motka je namenjena onome ko ju je i usrao, mada se neretko njome dejstvuje i po trećim licima, ili čak neselektivno po masi lica koja su zasigurno negde i nekada usrala neke svoje motke. Postoji i obrnuta situacija, a to je kada više lica kolektivno usere jednu motku. E takvom motkom se ređe dejstvuje po kolektivu, već je ona iz vaspitnih ali i praktičnih razloga rezervisana skoro isključivo za pojednice i masu pojedinaca.

Neretko se kolektivno usrana motka slika za novine i prikazuje kao zlatno vladarsko žezlo. Naravno figurativno. Međutim, mnogo je onih koji nisu sisali motku, a uz to imaju iskustva sa useravanjem sopstvenih motki, pa odmah u novinama prepoznaju da to nije umetnička kreacija već da je neko zaista usrao motku. Tada, ovi što su usrali motku, najčešće pozovu nekog priznatog poetu da pod zakletvom potvrdi da je lepota istinita, a istina lepa, te da motka nije motka a još ponajmanje usrana, već da se radi o kreacija zavojitih staza sudbine sublimiranoj u beznačajnosti kratkoće ljudskih života poput trepavičnih čekinjica na svevremenoj liniji beskraja trajanja. U prevodu, usrali smo motku, ali ko zna zbog čega je to dobro.

- Ćale ja ću sutra na ispitu najverovatnije da userem motku.

- More ja ću tebe večeras, ali sigurno, govnjivom motkom. Celog leta ladiš jajca, mogao si da sjebeš te grčke klasike.

- Čekaj, otkud ti govnjiva motka kada je još nisam ni usrao? Mislim, po Sokratu, teoretski ...

- Keva iz kuhinje: Ima on dosta tih motki. I on je studirao, firma mu je u stečaju, a juče mi je spalio mikser.

Komentari

Koliko prepoznatljiv stil. Odlično.

čekaj, šta studiraš?

ne studiram ima sest giodina

Znači kreacija, kao i ovo dole. Mnogo volim ove otkačene i besmislene rečenice.

Tada, ovi što su usrali motku, najčešće pozovu nekog priznatog poetu da pod zakletvom potvrdi da je lepota istinita, a istina lepa, te da motka nije motka a još ponajmanje usrana, već da se radi o kreacija zavojitih staza sudbine sublimiranoj u beznačajnosti kratkoće ljudskih života poput trepavičnih čekinjica na svevremenoj liniji beskraja trajanja. U prevodu, usrali smo motku, ali ko zna zbog čega je to dobro.

odoh na spavanje. u zdravlje

Tradicionalno maestralno.

Хокингова теорија о говњивој мотки.

Nisam znao da ovaj autor može da napiše i nešto ispod očekivanog nivoa.

Meni je ovo sjajno. Malo je autora koji umeju i kada se proseravaju. Treci pasus, ceo primer... sasvim dovoljno za odabrane.

Meni je baš u trećem pasusu autor usrao motku, povukao ga valjda verbalni egzibicionizam.

Kad se sere, onda treba ići do kraja. Tako ja to vidim :)

Čovek samo srcem dobro vidi... :)

Probaću. Osim toga, krije mi taj treći pasus svakakvih paralela, nije samo to što je sročen tako kako je sročen.

Meni je bio dovoljan naslov uz ime autora pa da dam plus, između je ionako samo fil :)

smešan primer, ali baš ono evo me stomak zaboleo od smeha