Prijava
   

Ocjena iz fizičkog

Ocjena koja je tokom prva četiri razreda osnovnog školovanja bila direktno proporcionalna onoj ocjeni koju imamo iz matematike ili maternjeg jezika. Tako se desilo bezbroj situacija da najdeblji, ali odličan učenik iz matematike i materjneg jezika, totalno operisan od bilo kakvih fizičkih aktivnosti ima odličnu ocjenu iz fizičkog. Takođe nije ni mali broj situacija da učenik koji je imao tri-četiri iz matematike ima maksimalno četvorku iz fizičkog, iako je je najbolji sportista među svim klincima.

Komentari

Дао сам ти плус иако је ово, осим тога што је генерализација, веома нетачно, јер ти ликови што имају одличне оцене па зато имају и из физичког петице, то добијају за труд и залагање и стални рад. Са друге стране ти најбољи спортисти мисле да су фаце па их боле тукидид да раде физичко него блеје у свлачионици и слушају музику...

Ne rekoh svi cini mi se...I kakve face, prva cetiri razreda osnovne? I ovo govorim kako iz iskustva moja prva cetiri razreda, tako i bratovih, zatim od velikog broja drustva od kog smo svi isli u razlicite osnovne...Da ne bude da serem bez argumenata;)

Шта знам... Ја сам ишао на такмичења из математике, а из физичког сам вазда имао петицу, али зато што сам реално био један од најбољих из физичког. Не знам, у мојој основној школи наставник физичког није много волео одликаше који су смотани за физичко.

Ја сам антиталенат за спорт, па сам опет имао 5 из физичког, јер сам поштовао профана (пошто није био неки надрндани лик).

Е јебага мене се учинило да си написао после прва четри разреда... Ал у прва четри је зато што се замере учитељици јер само шутају лопту уместо да уче...

ja sam imao peticu iako sam antitalenat. ali ta petica je dosla uz mnogo kenjanja sa profesorove strane. inace, apsurdno je da imas manje od cetvorke za takav predmet pa makar imao i dve leve noge u bukvalnom smislu. dadoh +.