Prijava
   

Od oblina ima samo kolena

Ravna k'o daska. Omiljena serija joj je - Bones(Kosti).

Kada ste se k'o deca igrali žmurke nije joj dugo trebalo da se sakrije, pogotovo ako se u neposrednoj blizini nalazila neka bandera. U dvanaestoj uvidela da vajde od tela neće imati pa je počela trpati čarape u brus jer su joj grudi mogle komotno stati u dečije šake. Što nas je i zavaravalo, al' donekle. Sa druge strane, za dupe i nije imala neko privremeno rešenje, no nadala se da će makar ono izrasti, kad tad. Naravno da nije. Kako da se bilo koji deo tela razvije kada joj je organizam dnevno opskrbljen sa manje nutritivnih vrednosti nego nečiji fetus. Ne ide.

Nakon izvođenja "Labuđeg jezera" mlada balerina dolazi da se pozdravi sa prijateljima.

- I, ljudi? Kakva sam bila?!
- Ma odlična kao i uvek, baci kosku!
- Vasilije, zar uvek moraš da smaraš sa tim pošalicama za anoreksičarke?
- Ne moram ali hoću, jer tako sam u mogućnosti. Jebote, razmišljao sam kakav bi ti zapravo avion bila da samo hoćeš da jedeš preko, ono, dvesta kalorija na dan.
- Za tvoju informaciju, ja uvek moram da budem fit, inače ne bih mogla da izvodim sve ove fascinantne akrobacije koje si video na pozornici nedavno!
- Razumem ja sve to, nego možeš ti da budeš "fit" i sa više hrane, da se malo razviješ, stalak za infuziju bi ti pozavideo na građi, od oblina imaš samo kolena.
- Iju! Sram da te bude, svi ste vi ista govna..

Komentari

Lelujava glista lolo

Vrh, vrh +++

Jaaaako dobro. +++

Ova fora baci kosku, koliko god puta da je čuješ, uvek je originalna!
+

Ova fora baci kosku, koliko god puta da je čuješ, uvek je originalna!

Prejeben fazon. :-D

Odlična... Pluščina!

Loksi je u opasnom naletu sa defkama. +