Prijava
 1.    

  Odbojkašica

  Prevr' riba, u narodu poznata kao čka sa najboljom guzom. U faci skroz nebitna, ali noge, dupe...uh. Što bi reko Metju MekKonahi uz puštenu suzu na kraju u završnoj reči na suđenju za silovanje i mučenje maloletne afroamerikanke:

  - A zamislite sad da je Brazilka!
  :Kevin Spejsi neverue, a porota koma!:

 2.    

  Odbojkašica

  Na stranu njeno zategnuto telašce upakovano u crveno-plavo-belu kombinaciju, u kojoj je prosečne muške oči vide kada se i odluči da, ubijajući vreme do početka fudbala, baci pogled na neki poen ženske odbojke. I na stranu njen nelepršavi sportski šorčić, pokrivač jedne prave sportske guzice.
  Odbojkašica - ogledalo idealne žene surove današnjice, među ekonomskim krizama i muškim vapajima za... odbojkašicom, ili nečemu bar približnom.

  Kuvanje
  Upijač
  Primačica

 3.    

  Odbojkašica

  Vrh riba, al' ledeni breg. Kada hoda ne zastajkuje, zemlju ne dodiruje i normalno tebe ne primećuje. Možeš da se trudiš koliko god hoćeš, ali nisi na njenom nivou. Džaba sve lepe reči, džaba tebi konji vrani, sata i salaša, džaba što ti se vrh tukidisa nazire pod pantalonama i to oko kolena, jednostavno odbija da bude s' tobom iz prosto razloga što ti fali desetak+ cantima u vertikali pa da možeš da joj kažeš u maniru Hamfri Bogarta "Pogledaj me u oči bejbe!". Nećeš jebati i pomiri se s' tim!

  Cane: Šta je bilo? Korpa?
  Brane: Ma trudim se celo veče da doprem do nje, ali ne ide.
  Cane: Normalno da ne ide kad te ne čuje šta pričaš tamo dole.
  Brane: Aj nemoj mi još i ti na muku stajati!
  Cane: Ma ne, ozbiljno sad. Meni je to vaše muvanje izgledalo izdaleka kao da mužjak čivave pokušava da zaskoči šar-planinku. Ti lepo tvoj brat kaže, odjebi i odbi! One gluposti pupak na šupak , to bre važi samo za slučaj muškarac veći od žene. Ovo je odbojkašica, a da se ne vredjamo, tebi više odgovara neka propelerka.