Prijava
   

Odnos

Trenutak razbijanja iluzije zaljubljenosti i osviještavanja tuđih, ali i svojih mana te rad na njima. Mnogi, na prvu sretni brakovi su se raspali jer je jedan partner otišao na razinu više, a drugi partner je ostao na istoj.

Prihvaćanje međusobnih mana je linija manjeg otpora koja vodi nezadovoljstvu ili raspadu samog odnosa.

Komentari

Sve je to go kurac. Nekad se znalo, sad sve razmazeno, svaka im dlaka smeta. Niko ne jebe drugog dva posto. Alo bree, nekad su baba i deda ziveli ceo zivot zajedno.
Inace plus.

Dobro je.
Ispravi samo:

linija manjeg otpora kojA vodi nezadovoljstvu ili raspadU samog odnosa.

Prije žene nisu imale izbora i financijske su ovisile i zato su brakovi trajali. U svojoj obitelji znam da su baba i dida s očeve i majčine strane mrzili kao pas i mačka, a trpili su se zbog društvenih normi, to jest, "što će selo reć". Isto tako kritiziraju današnje nesvjeste što neće da budu sluškinje kao što su one bile i što ne trpe one stvari što su one morali trpiti i to ih boli. Primjerice meni je normalno ako oboje rade da tko prvi dođe napravi ručak, a ovaj drugi opere suđe.

ko je bio bolji fudbaler mosa ili tirke

Ne vidim šta je ovde dobro, keve mi. Lik je nazadovao umesto da napreduje. Ove definicije kao da su prepisane iz nekog udžbenika, a možda i jesu, ko zna.

Kad je analni znao pisati hahahahhaha

Мосауанус, slažem se.

AO, pa ovo je odlično.
Verovatno ne bih znala o čemu pričaš da nemam ovoliko godina.
Da sam ovo ocenjivala u svojoj mladosti (i nezrelosti koja nije obavezan pratilac), lupila bih minus iz prve.
Ovako, zvezdetina!

I komentar ti je za zvezdu.
Nezavisnost jeste osnov sa koga se kreće u raščišćavanje krša i loma u životu. Valja biti spreman za osvojen brisan prostor koji posle urediš po sopstvenoj meri.

Мосауанус, kao da je iz udžbenika prepisano. Ako nije prepisano, je li onda udžbenički kvalitet :)

Granon,
ako kad pogledas iza sebe vidis krs i lom, onda mozda to i nije najbolja varijanta zivota. Baka jedne moje prijateljice razbolela se od Tuberkuloze. Kad je ona jela, deda je jeo sa njom iz istog tanjira iz kojeg je ona jela samo da bi se osecala makar malo bolje i da ima bar neku utehu da je on uz nje. Oboje su bili preko 80 godina. Baka je umrla, a deda je ziveo jos 5-6 godina. Takvih je nekad bilo posvugde. Sta imamo danas? Ko god pogleda iza sebe samo krs i lom, i samoca do kurca.

AO je definisao isprva srećne i potom raspale brakove. Ta varijanta je krš i lom.
I ne odnosi se samo na partnesrke odnose ako ćemo već da izlazimo iz okvira defke.

Не знам. Само знам да око себе видим пуно самосталних и независних, а мало срећних.

Žene da, mi baš i ne u tolikoj mjeri.