Prijava
   

Odradio Kalinića

Basketaško-košarkaški sleng za učinak od jednog jedinog postignutog koša iz igre.

U pitanju je šaljivi osvrt na izrazito mizeran učinak srpskog reprezentativca otkako je prešao u redove Fenerbahčea, gde u preko 90% odigranih utakmica u koloni za poene po pravilu ih ima tačno dva.

Ono, upisao se, nije da nije, ali i dalje je Dejan Cukić pod obručima pored svih tih vedeta kojima je saigrač na poziciji dodavača peškira kojem se borbenost ne može osporiti.

Pasus iz izveštaja bilo koje utakmice Fenera:

"U ekipi Fenerbahčea daleko najbolji je bio Bogdan Bogdanović sa 22 poena, Muhamed je dodao 12, a dva manje Veseli, dok je Nikola Kalinić meč završio sa dva poena."
--------------------------------------------------
Komentar nakon seksa sa najpoželjnijom prepičkom iz kraja:

Brate, može ona do sutra da priča kako je sve bilo gotovo za pet sekundi, ali ja sam se upisao. Odradio Kalinića, cap-cap i gotovo, bitno da je bilans uvećan za jedno ime.
--------------------------------------------------
Preliminarni rezultati vanrednih parlamentarnih izbora 2016:

SNS osvojila je 49 procenata glasova izašlih birača, SPS 11%, DS i NS 7%, NDS i LDP 6%, ostali su bili ispod cenzusa, dok je Kalinić postigao 2 poena.

Komentari

Nekako mi suvišan prvi primer.

Ostalo komplet dobro naravno

Učinilo mi se da je jedan taj neizmišljeni primer zgodan kao deo kompozicije uz treći primer, čisto da se vidi uobičajena forma pominjanja Kaline :)

sportsko- politička, a ja dala plus, šta mi je danas...

Ma nije politička, makar ne s nekim političkim porukama :)

Sportska jeste.

brate, treći primer ti politički, i to je deo definicije...