Oduzimanje rekvizita

Burzum 2010-06-25 21:46:52 +0000

"Стара школа" међу родитељским начинима за деморалисање клинаца, популарно названим казне. Стоји раме уз раме са осталим класичним методама, као што су чупање за зулуфе пред целим друштвом са малих голића, вербално јебање целе мушке стране родбине после родитељског састанка (иако се народ још није разишао), или у маниру америчких серија "терање у кревет без вечере".

У преводу, када као клинац направиш тешко срање, које се не може васпитно-дисциплински покрити шљакерским "спољашњи фелш" шамаром, по следећем доласку из школе, затећи ћеш празно ћоше у којем иначе стоје лопта и копачке, телевизор пребачен из дечје у бабину и дедину собу, и Сегу без адаптера и џојистика. Иста ситуација се може одиграти и у случају санки, уколико си покушао да матору комшијску џукелу искористиш као хаскија. У нешто познијем периоду, када су се под дејством мултиплејер игара кечеви ухватили у коло к'о на влашкој свадби, па ти због тога ћале преко телефона у маниру вокалисте скандинавског метал бенда, псује и бунар и авлију, од чега пуцају Телекомови сервери, миш тастатура и модем, завршавају у старом добро познатом штеку иза одела, које је ћале обукао једном, и то кад се женио.

А: Кево, да ми ниси запленила рекете кад сам имао осам година, сад би ме Ђоковић имитир'о, и увлачио би ми се у дупе преко медија.

В: Да умукнеш, бре! Ја те зовем на ручак, а ти удараш оног мученика металним рамом по потиљку.

А: Јеби га кево, ја сам лепо рек'о да није био аут.

13
212 : 9
  1. Vidim naslov, čitam prvu rečenicu i rekoh sebi - to je Burzum 100 gradi!
    Često su mi ovako oduzimali sve sprave kreatore mog zadovoljstva, dete im jebem... I dalje mi to rade.
    +, omiljena.

  2. Моји родитељи нису били тако брутални, па се малтене ни не сећам таквих ситуација.
    Плус, уз лудачко одушевљење поређења кечева са влашким колом.

  3. + maestralno...ja sam pogodio da je on na ovom Skandinavcu.

    Posebno sam oduševljen bunarom i avlijom.

  4. Просто ми је непријатно да се понављам,али ја код прве реченице турим плус и омиљено,па тек онда читам.Свака част по ко зна који пут.Помињањем скандинавског метала мора да се оправда име.И мени су бунар и авлија посебно интригантни.

  5. Плус, наравно. Мислим да оно што поцебно побољшава квалитет Бурзумових дефиниција су невероватна поређења.

    Бурзуме, да ли би ми дозволио да направим тему на форуму са свим твојим поређењима? :)

  6. Mojne Peki, to mu dodje kao neka jeftina promocija. Nema potrebe stvarno, virtuelno kurcenje ne prilici ni mejnstrim autorima.

  7. Sega bez adaptera, to je to. +++++

  8. Jedan je Burzum. +++

  9. Једном давно су ми тако запленили стрипове; сад ми с времена на време укину нет...
    ***********
    Једва чекам да напишеш књигу.

  10. Ау... епиц, бре.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.