Prijava
   

Oficirska kocka

Dok je u JNA bila zabranjena tuča, kao i svaki vid nasilnog fizičkog kontakta između starešine i vojnika prašinara, ovo je bio jedini legalan način da se čvarku visoke klase najebeš majke i to pred celom kasarnom.

Sam čin oficirske kocke podrazumevao je skidanje uniforme da se ne zna čin, okruživanje vojnicima iz cele kasarne i prikrivanje učesnika same borbe od znatiželjnih očiju visokih oficira.

Tuča je prolazila u apsolutnoj tišini i bez navijanja dok bi gubitnika sklanjali sa strane i polivali vodom dok ne dođe sebi, a pobednik je ćutke oblačio svoju uniformu i šeretskim osmehom odlazio sa mesta događaja dokazavši svoju teoriju da je on u pravu i time pobedio u raspravi.

Jedino pravilo oficirske kocke je bilo da nema udaraca u lice,da se ne bi primetila pizdarija kod dežurnog oficira što je moglo da dovede do posledica koje bi bile skidanje pertli, oprtača, činova i kokarde sa automatskim slanjem u vojni zatvor sa produžetkom vojnog roka na onoliko dana koliko te komisija oficira rebne. A u nekim slučajevima čak i vojnog suda ako ima težih telesnih povreda ili ne daj bože preloma.

Komentari

Ipak je ćebovanje bolje završavalo posao :)
+++

u bre Radijacijo al si mator
+++

Nisam baš, za oficirsku kocku sam čuo i video kad se kapetan žešće pokačio sa jednim mojim klasićem kad mu je ovaj počo jebati sve po spisku, a ovaj ga na pisti ne sme udariti. Onda mu je čvarak predložio oficirsku kocku, što je ovaj prihvatio i naravno dobio po pički (ili pičci).
Greota da se ne zabeleži tako nešto, šteta što izraz nisam našao ni na guglu ni na nekim forumima. Možda se u nekim krajevima i drugačije to zvalo, u mojoj kasarni je bila "oficirska kocka".

раде, јел знаш шта је коцкање кревета? чуо сам једном од неког, заборавио сам од ког, исто се у војсци ради, исто је метода најебавања мајке неком, само се не сећам како... Има везе са креветом, то знам. +

De ne znam, samo što se to kod mene zvalo "crno beli svet".
Radi se gušterima obično kad tek dođu ili kad zaseru nešto, čeka se da odu na doručak ili na vežbu u učionicu, onda onako nameštene krevete izvrneš na pod, svaki, sve istumbaš, da se ne zna ko je čiji bio. A naziva se još i "kockanje", jer vojni krevet nema klasičan dušek, nego ima 3 kockasta dušeka ja mislim da su dimenzije bile 80x80 pa kad ih poređaš dobiješ klasičan dušek.

Ako idemo po najgorim kaznama kockanje kreveta je na trećem mestu, na drugom mestu je prevrtanje kaseta, a ubedljivo prvo mesto nosi "izbacivanje mraka iz spavaone".
Svako uzme svoj šlem, otvoriš prozor, i majaš šlemom. Izbacuješ mrak. A izbacio si ga, pogađaš, kad svane. Izbacivanje mraka sam samo jednom imali kad smo umesto dežurnog požarca u hodniku ćebovali greškom našeg zastavnika koji je ušao da proveri da li smo se svi vratili iz grada, mi ga u mraku nismo prepoznali, i jebi ga.

хаха, који класици јебени. Ништа, узми и то дефиниши, већ си на милитери дефинишн ремпејџ.

Ograničen sam na 2 dnevno jeb ga, tek sutra popodne.

Odlična antologijska

Hmmmm... Radijacija je autor... Sad mi je žao što dadoh plus.

Čitljivo, zgodno napisano... Po mom mišljenju je trebala biti malo duža, jer je primer izuzet, ali svejedno je dobra.
+

skidanje pertli, oprtača,

За ово ми ћале причо, мени било смијешно :)