Prijava
   

ognjen amidzic

Sta reci, lik koji je pokusao da se bavi svime i svacime na tv pinku. Lik koji je smesan samo gomili kojoj je odavno ispran mozak "komedijom" a la pink. Dovoljno je da se na jedno cackanje nosa zacuje vestacki smeh i gomila vernih gledalaca (upijaca svega sa pinka) pada u trans i smeje se do suza jel su tako nauceni a ako se slucajno ne nasmeju, ispasce glupi u inace "IN" drustvu koji redovno prate njihove junake sa tv pinka i veoma uspesno ih imitiraju. Ognjen je samo piun u svoj toj prici, za neke idol i faca a za neke greska napuklog kondoma koja hoda. Ukusi su razliciti ali niko me ne moze ubediti da je nametnuti "ukus" stvarno ukus koji normalna osoba moze da izabere.

"prosetajte ulicom i videcete decu pinka..."

Komentari

Gde ga nađe, pa to mi "bljak" lik !!! Lepo opisano.

Želim da njegovi inicijali budu univerzalno prepoznatljivi da bi mogli da se koriste na daljinskom upravljaču : kad god želiš da promeniš kanal (pink), pritisneš dumence "OA"

ILi, umesto upozorenja na TV-u u vezi godina (znaš na šta mislim : crveni krug sa brojem godina-preporuka da mlađi promene kanal) može da se koristi i signal "OA".

"OA" = prekini sa praćenjem ovog programa : z a g l u p i ć e š !!