Prijava
   

ognjen amidzic

Plagijator i maloumnik. I budaletina koja misli da je neka faca, a ustvari je samo čoban koji zasmejava ljude sa ispodprosečnim IQom kojih, nažalost, ima jako puno. Takođe, ova spodoba je dokaz da u Srbiji ne moraš da imaš sluha da bi snimio album, već da je dovoljno da poznaješ određene ljude.
To što je katastrofalno nakazan i ružan ne može mu se zameriti ali to što ima vaspitanje i manire pijanog mornara sa gonorejom svakako može.

-Opet bre onaj Amidžić na TV-u!
-$#/&$%*! Želim mu sve najgore u 'karijeri' ali i u životu!!!

Komentari

u koja negativna energija...

ne moras bas i u zivotu :)

A grdne li spodobe!?+++++

alal vera! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
najzad neko pametan da se nađe. jebem mu mater, kako se iznerviram svaki put kad ga vidim na TVu. zabavlja narod glupim ispadima. vrhunac cele njegove glume je reklama za Stars žvake. znači, dođe mi da razbijem mali ekran TV prijemnika kad vidim tu reklamu. užas živi!

+ ali nemoj cobane da vredjas.

Jes vala, nisam trebao čobane. Ali ne postoji stvor sa kojim bih mogao da ga uporedim... Da ga nazovem amebom sutra bi ispred vlade u Nemanjinoj amebe zaustavile saobraćaj i tražile javno izvinjenje jer sam ih uporedio sa Amidžom! On je najniža vrsta višećelijskog organizma koji je ispuzao iz prepotopskog mulja i evoluirao u stvorenje kakvo je sad.

ON MORA BITI ZAUSTAVLJEN!!!!! Pozlatila se noga koja promaši kočnicu kad je on na pešačkom prelazu!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++