Prijava
   

Okret na drugu stranu

Beg od realnosti. Po svaku cenu, bez obzira na posledice. Ko jebe posledice, kad i onako one stupaju odloženo na snagu, nešto poput skupštinskih zakona. Dok prođe grejs period, napravi se novi zaokret, pa se pobegne i od nove realnosti. I tako trka sa realnošću traje dok ti se jednom ne napne patka pa se uhvatiš u koštac sa problemima, ili sve pustiš niz mutni Dunav i sačekaš da te pokopaju 6 ašova pod zemljom ( mada je kremacija gotivnija ), te im uvališ stojka i pobegneš zauvek.

Sreda 10.3.2010.
7:55 a.m.
Muzika iz Kuma na telefonu označava vreme za otvaranje kapaka.

X, ušuškan u jorgan, baca pogled kroz prozor. Belina mu zaslepljuje natmurene oči dok ih trlja i otklanja onu nedefinisanu materiju, u narodu poznatu pod imenom "krmelji".

-Jebote, pa sinoć nije padao! 20 jebenih santima za noć. Eh, da mi je toliki... Dokle, bre, više? 'Oću proleće! Neću prokletu lopatu! Čoveče, imam ispit u 9. U kurac! Moram da idem. Ako ga ne položim sad, sve se remeti. Neću diplomirati pre početka nove školske godine, a to je 50 'iljada za obnovu apsolventskog staža. A matorci ionako misle da sam megaretardiran jer su svi ortaci završili školovanje, bivše devojke se poudavale, sadašnje.... Dobro, sadašnjih nema, a bogami neće biti ni budućih ako ovako nastavim. Idem na ispit, zabole me. Nema veze što pipn'o nisam. Snalazim se i bez učenja, položio sam Mensin test, dovoljno je za 6. Daj, bar da vidim na TV-u kakvo je stanje u gradu.

RTS 1 - Jovana Janković: Sneg koji je cele noći padao, stvorio je pokrivač od 25 cm. Na vezi imamo Slobu Vučenovića, dispečera GSP-a. Slobo, kakvo je stanje?
Sloba: Kao i svakog dana, na ulice Beograda je izašlo 1347 vozila GSP-a. Međutim, zbog ogromnih snežnih nanosa, visokonaponska mreža koja snabdeva strujom tramvajski i trolejbuski saobraćaj je van stroja, pa samo autobusi idu. A i oni nešto slabo. Jedan vozač je iskočio po pljeskavicu na Slaviji i ostavio svoj autobus na sred kružnog toka. Onda se neka majmunčina zakucala u njega, te sad sve stoji. Ništa bolje nije ni na Gazeli, Autokomandi, kao ni na Mostarskoj petlji. Ustvari, krkljanac je od okretnice 32-ojke u Višnjici do Nove Pazove. Prijatan dan želim.

Jovana: Hvala, Slobo, a sad novi hit Željka Joksimovića "Dodir leđa o telo vreteno".

prebac na Pink

Pink: I...dobili ste peglu na paruuuuu....

prebac na Fox

Fox - Slavko Beleslin: Ministar inostranih poslova Holandije Maksim Ferhagen kaže da Oli Ren uliva lažnu nadu kad kaže da bi Srbija mogla u EU pre 2028. godine, i dodaje da je glavni preduslov saradnja sa Haš...

prebac na B92:

B92 - Miloš Maksimović: Porodica Đoković je zakupila na 99 godina 4,5 hektara zemljišta u centru Kragujevca za izgradnju teniskog kompleksa. Mesečna rata koju plaćaju iznosi čak 30 evra...

turn off

Melodija Kuma se ponavlja posle 7 minuta.

-Marš, bre. Zabole me za ispit. Radiću dva meseca kao konobar, pa ću da uplatim apsolventski. Isti mi kurac, završio sad ili nikad.

Okret na drugu stranu i povratak u zimski san, bar do 20.marta

*Please, don't try this at home

Komentari

добра!
браво јелена:)))

vrhunski,vrhunski ... :))))

pljus onoliki ... :)

О коначно!!!!!! палац горе

Plus i od mene. Jako lepa defka.

Aaaa nenameran minus. Moja izvinjenja. Jako dobra def!

Brafo!(jace od bravo;)
Mnogo mi je lepa ova defka!Lepo je napisa,citka i bas dozivis momenat citajuci.

eee, tako se to radi, najzad stari BH...GZ +!

Налетех сад опет на ово, прочитам и опет се угушим од смеха на нову песму Жељка Јоксимовића. Иначе фантастична дефиниција.


Пеки д џем
pre 17 dana

Налетех сад опет на ово, прочитам и опет се угушим од смеха на нову песму Жељка Јоксимовића. Иначе фантастична дефиниција.

e baš to...hahahaha

Брутално добра.

Žao mi što je tek sad videh. Genijalno +++

Јебена мелодија из Кума. Буди ме пет година. Не постоји ништа што више мрзим од тога. Плус, ениуеј.

Au, svaka čast.
Lepo napisano *

Kakvo sam olakšanje doživeo na kraju, prava katarza.

Tako se to radi..kratko ali jebitacno

Prije sto godina stavio u omiljene :)

jeb'lo majke! omiljena

Ovo je genijalno! + i *

hteo sam juče jednu ovakvu da napišem, al neka sad...+

Ух, што је ово добро. +++

http://www.youtube.com/watch?v=hfG8bb0xoOI mene ovo vise ne budi.. Za sad je jos uvek ona faza "Ustaj sine oci majkine" !

и опет се угушим од смеха на нову песму Жељка Јоксимовића

Никада неће досадити. :D

znači, čitam i kontam: ovo je sigurno Black hole napisao :D

+ i *

Svaka čast. Po meni si najbolji autor. +

Znaci najbolja def na vuki!