Prijava
   

Okupacija stana

Kada kao klinac postavis svoje figurice vojnika na svako moguce mesto u kuci i igras se rata.

Evo kako sam ja to radio.
I korak
Sve svoje vojnike prospem iz kutije u kojoj sam ih cuvao, i onda odredim ko ce biti pozitivac a ko negativac. U pocetku sam delio pola-pola, ali sa iskustvom sam pocinjao da eksperimentisem, pa mi je omiljeno bilo da izaberem 10ak omiljenih vojnika za pozitivce, a ostali da budu negativci (eto kako uticu americki akcioni filmovi, ala Stiven Sigal, na decu).
II korak
Po meni i najzanimljiviji. Idem od sobe do sobe, i rasporedjujem negativce na najrazlicitija mesta (sto,stolica,police,ispod frizidera, jednom sam cak pokusao da par njih stavim na luster, medjutim uhvatila me je majka i dobio sam 5-6 po turu pa mi vise nije padalo napamet), jer sam uvek preferirao da pozitivci napadaju,a da se zlikovci brane. Tada sam takodje razvio vestinu motanja oko nogu, jer bilo je pravo umece proci caletu kroz noge a da te on ni ne primeti.
III korak
Akcija pocinje. Puzis po tepihu, deljes kolena i imitiras zvuke pucnjeva iz Otpisanih. Na kraju uvek ostavim glavnog pozitivca i glavnog negativca, i onda se oni bore za goli zivot na trpezarijskom stolu dok zloca ne bude gurnut.
IV korak
Najnezanimljiviji korak. Sve trebas da skupis i da vratis u kutiju. Uvek sam bezuspesno pokusavao sa umiljatim pitanjem: "Mamice, mozes li da mi skupis igrackice ?".
...A onda je doslo vreme da se krene u osnovnu skolu.

Komentari

И онда је мрмот завио чоколаду у фолију...

kolko mi ovo poznato :D +