Prijava
   

On i pornić odgleda do kraja

Sve radi do koske, ne jebe živu silu. Ništa ne ostavlja za sutra, ma ne ostavlja ni za danas popodne, ako je nešto uzeo da radi-neće prestati dok ne završi. Pa makar! Sve radi pošteno i do kraja-k'o sebi.

Pojede i kupus sa sarme pa pomaže tanjir poslednjim komadom hleba, jebe do trećeg vezanog orgazma-ne vadi, pa cigar popuši do filtera. Popije i dnoću. Kada uči, nauči sve-ne razmišlja hoće li ga ubosti pitanja. Kada pije-iz kafane izlazi poslednji i to đumle sa konobaricom. Kada je na poslu-radi za dvojicu, ne zato što je uvlaka, već zato što je takav!

-Uvalili mi u firmi da prevedem neko brdo materijala na nemački jezik, ja nemam veze. Učio nešto sitno u srednjoj pa rekao da poznajem jezik. Sad me šef dočekao k'o kockar dva keca u poslednjem deljenju-'oće dupe da mi pomeri.
-Pa šta ćeš sad?
-Kukao k'o žena i ponudio se Džimi da mi sve prevede. Svarno je car, samo ne znam hoće ispoštovati, ima samo tri dana-a dadoh mu juče. Toliko me je obradovao da sam mu rekao da mi i ženu može pamprčiti tri puta ako mi to završi.
-Sinko, on i pornić odgleda do kraja. Završiće ti sve još danas i doneti ukoričeno o svom trošku. Ali da znaš, žena će ti tri puta vrištati k'o Pohakontas dok ti budeš pokušavao zaspati u drugoj sobi.
-Ali...ali...ali...
-Nema tu ali, ako je tako rečeno-tako će i biti. Sa njim nema zajebancije!

Komentari

Ispravi samo razmišljajući,zakinuo si par slova. +

blago ženi... +++