Prijava
 1.    

  Ona

  Ona je ovo, ona je ono, ali tebi - ona je sve. Drugi je pljuju - ti je braniš. Drugi je ne podnose - ti je obožavaš. Svidja ti se... Mnogo. I previše. Lud si za njom. Za trenutak pored nje dao bi deset godina pored bilo koje druge. Sve one su tako... a ONA je ipak tako...
  Ali, ti si njoj drug. I ništa više. Samo još jedan običan drug, a ona je tebi... prosto sve. Tako je bilo, tako će ostati i to te boli, grize, kida iznutra. Ne jedeš, ne spavaš, nemaš više ni inspiraciju da definišeš nešto na Vukajliji.
  Preostaje ti samo da pokušaš lečenje narodnim lekom za sve...

  Kad saznam da li terapija deluje (trajno, tj. na duže staze), javljam vam. Trenutno je još u fazi testiranja...

 2.    

  Ona

  Ona je devojka koja ti skroz promeni život. Iz korena. Menjaš ponašanje, shvatanja, razmišljanja. Sve. Prestaneš da budeš seljak. Više ne duvaš nos na sred ulice tako što jednim prstom začepiš nozdrvu i duneš. Ne. Sada koristiš maramice. Počneš da budeš neko sasvim drugi. Ona je devojka zbog koje ti neće biti žao da ispališ ortake. Neće ti biti žao zato što nisi otišao sa njima blejati ili u kafanu. Bitno ti je samo nju da vidiš. Ona je centar tvog sveta. Sve se oko nje vrti. Ona ti je na prvom mestu. Ona je devojka kojoj po prvi put kažeš: ''Volim te'' i stvarno to misliš. Gledaš je sasvim drugim očima nego svet oko tebe. Ona je za tebe najlepša, najpametnija, najzgodnija. Sve ostale su ti ništa naspram nje. Uopšte, za sve ostale te baš briga. Gledaš samo nju. Želiš samo nju. Svakodnevno pokušavaš da joj pokažeš koliko ti znači. Nikada ne psuješ a kamoli dižeš ton. U stanju si sve da uradiš za nju. Šta god da kaže. Ne daš je nikome. Jebao bi kevu svakom liku koji se mota oko nje. Nadaš se da će vaša veza večno potrajati. U tripu si da ćeš da je ženiš, da je ''ona prava''. Super ti je. Idealno. Ne može bolje. Srećan si kao malo dete koje dobije igračku koju oduvek želi. Sve do jednom. Sve dok ne dođe i taj dan. Dan kada nju to sve smori. Kada joj jednostavno dopizdi. Svidi joj se neko drugi. Jebi ga. Ne možeš tu ništa. Nemoćan si totalno i baš zbog toga ti je najviše krivo. Završava vezu čuvenim rečima: ''Ja bih da ostanemo prijatelji''. Znaš da ne možete to biti. Ne posle svega što se dogodilo. Nju boli kurac. Realno. Rešila te se i sada je slobodna kao ptica. Provodi vikende u ludim provodima, dok se ti razbijaš od alkohola po lokalnim kafanama. Nije ti jasno zašto? Zašto? Šta si to uradio? Gde si to pogrešio? Jedino ti to prolazi kroz glavu. To i trenutci vaše veze. Dani kada ste se smejali zajedno, sprdali, zajebavali. Vreme ti jako sporo prolazi. Minuti kao sati. Sati kao dani. Ona je devojka zbog koje će ti poteći prva suza. Ona je devojka zbog koje ćeš se po prvi put u životu skenjati zbog neke ribe. Svi ti govore: ''Ma naćićeš drugu! Svet je pun boljih riba!'' A ti samo spuštaš pogled. Znaš da je ne možeš tek tako zaboraviti. Ne treba ti nijedna druga. Želiš samo nju. Misliš da ti nema utehe. Da te to nikada neće proći. Sve dok ne osvane i taj dan. Dan kada sa ponosom možeš reći da si je preboleo. Da je to sada prošlost za tebe. Opet se smeješ, iskreno od srca, opet je sve kao nekada. Opet si u igri. Neukroćeni pastuv se vratio. Budu ti smešne stvari oko kojih si toliko gubio živce. Međutim, uvek ćeš je pamtiti kao svoju ''prvu ljubav'', kao devojku sa kojom si sve prošao.

 3.    

  Ona

  Ono bez čega ono nije ono,već samo onanisanje.

 4.    

  Ona

  Rijec od tri slova koja kad se izgovori u odgovarajucem tonu ima neizmjernu tezinu,predstavlja sam svemir,red i haos,pocetak i kraj .... odgovor na sva pitanja.

  Ona ....

 5.    

  Ona

  Ženina mama.

 6.    

  "Ona"

  Devojka koja ti se toliko svidja da je ne bi odmah spavao (ako i pomisliš na seks dok je gledaš kažeš sebi da si stoka)
  Devojka zbog koje bi ostavio sve na svetu i živeo u Kurdistanu (imao 10 sinova sa njom i promenio ime i veru i ljuškao se na maloj ljuljašci sa njom do 105. godine gledajući zalazak sunca)
  Devojka koju ne gledaš u grudi ili zadnjicu već u oči.
  Devojka za čije bi oči menjao sve svoje unutrašnje organe.

  .

 7.    

  Ona

  Osoba koju je Bog stvorio u dogovoru sa alko-narko mafijom. Uloga joj je da muško srce polomi u milion delova.

  Zbog iste će muškarac utehu sigurno naći u nekoj vrsti opijata...

 8.    

  Ona

  Etiketa dobrog kvaliteta.

  -Kume može još jedna?
  -Može, može. Jel to ona što smo pekli lane?
  -Ona kume.
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------
  -Uzmite ljudi gibanicu, keva pekla.
  -Jel ona bate?
  -Ona bate.

 9.    

  Ona

  Najbolji kvalitet domaće Rakije, Rakija koja se služi jednom, eventualno dva puta godišnje.

  Daj bre Rakiju opet, da obeležimo kumstvo sa Markom.
  - Evo doma'
  Ali ona, znaš!

 10.    

  Ona

  U životu svakog muškarca (gej stop!) dođe trenutak kad upozna nju. Da, baš tu jednu posebnu, nju, koja će da mu izvrne život naglavačke i još će da mu se dopadne. Kao što su na divljem zapadu kauboji lasom hvatali divlje konje, tako i ona uhvati svog muškarca i dovede ga u red. Dobro, to zvuči strašno. Jako strašno. I tako je. Ali, samo kod onih manje srećnih.

  Oni više srećni dobiju sve što su ikad od žene mogli da požele. Redovan seks, dobru hranu i neometano gledanje utakmica Lige Šampiona sa drugarima, nula ljubomore a ponekad i moguće besomučno opijanje s rajom u kafani (ali u jako rijetkim slučajevima). Sve je to divno i fantastično, ali brajko moj, nije to tako lako kao što izgleda.

  Za nju, moraš svojski da se potrudiš.
  - Da budeš kreativan kad situacija to nalaže.
  - Da se sjetiš bar godišnjice i njenog rođendana.
  - Da se sjetiš da spremiš poklone za godišnjicu i njen rođendan.
  - Da je podsjetiš koliko ti znači s vremena na vrijeme.
  - Da joj dodaš okastu dvanaesticu kad popravlja kola.
  - Da sa njom uživaš u gledanju loših sitkoma. Ili bar da se praviš da uživaš.
  - Da je zagrliš najčvršće što može da podnese svaki put kada se vidite.
  - Da se u vezi na daljinu više trudiš.
  - Najvažnije od svega, da budeš tu kad joj trebaš.

  Jeste, zvuči jebeno, ali omogućava razne povlastice kasnije. Ko zna, neki od nas se možda već bude slatkim poljupcima ili čak blajvom sa njene strane. Možda dobiju i doručak u krevet. Ali sve prema zaslugama.

  Uglavnom, jebeš, jedeš, uživaš. Kud ćeš bolje?

  Definicija zono takmičenje

 11.    

  "Ona"

  Najjači epitet koji postoji pri opisivanju nečega. Služi za opisivanje nečeg jakog,opasnog,veoma dobrog. Često ga stavljaju umesto sličnih prideva "jak","odličan","dobar u PM","nezdrav","fascinantan" i slično.

  - Ooo, gde si kumašine, dobro mi doš'o, oš popit' nešto?
  - Može, sok neki, pijem lekove pa ne sm... (tras po leđima).
  - Kakav sok, koji ku*c, ŽENO,daj "onu" rakiju.Znaš,"onu" (namig)...

  - Jeo me Brondbi,da me je*o Brondi kad sam i igrao na njih.
  - Ma opusti se,tiket ko tiket. Eo jel si gladan,malo snagu da povratiš? MALA! E aj naseckaj nam nesto da zamezimo,daj "ono" suvo meso, i "onu" kobasicu, i poteraj dva piva.

 12.    

  Ona

  U skoro svakoj pesmi ikada spevanoj na bilo kom svetskom jeziku, pominje se ONA. Misli se naravno na ženu, sa kojom je pevač/tekstopisac podelio ili pogled ili godine strastvene veze.
  Bilo da je u pitanju prastara narodna pesma plemena Bantu crnaca u Ekvatorijalnoj Gvineji ili hit neke sadašnje ili bivše zvezde, pominje se ona. Bilo da se pesma radi o finansijskim nevoljama, pijanstvu ili prosečnom danu u životu valjkastog crva u nekom selu u Nagorno-Karabahu, ona će biti pomenuta, makar na trenutak.
  Ako je Šaban, ona je kriva za njegovo propadanje i odavanje alkoholu, ako je rok-pesma iz šezdesetih, ona je nešto čime je on opčinjen i cela pesma ima tri strofe i refren koji se ponavljaju do besvesti tokom dva i po minuta. Ako je hevi-metal, to je predivna balada u kojoj je ona majka svega na zemlji i njegov spasitelj.
  Jedini žanr koji je ne pominje je heroin rep, mada ako bih se nešto više zanimao za isti i potražio, sigurno bih i tu pronašao njeno sveprisutno i kameleonsko lice.

  Možda i takav, postao ne bih,
  Da mi je ONA, pružila radost...

  I've got my mind set on you,
  I've got my mind set on you,
  I've got my mind set on you,
  I've got my mind set on you,
  I've got my mind set on you,
  I've got my mind set on you,
  I've got my mind set on you,
  I've got my mind set on you,
  I've got my mind set on you,
  I've got my mind set on you itd.

  For she the mother of all men, had counceled me so wisely that
  I feared to walk alone again and asked if she would stay Ahh Ahh
  AHHH, Ahh Ahh Ahh Ahh.... AHHH ahh ahh AHH ahh
  AHHH ahh ahh AHH ahh AHHH ahh ahh AHH ahh
  AHHH ahh ahh AHH ahh itd.

 13.    

  Ona

  Ime ribe koje ste smuvali, a uz to i povalili na nezaboravnom letovanju.

 14.    

  Ona

  Ženski organ. Postoje tri osnovna tipa:
  1. Čupa Prirodna šumica. Najrasprostranjenija u Srbiji.
  2. Irokez Uski pojas šumice, ostatak obrijan.
  3. Muslimanka Glatko izbijana. Popularna kod muslimana. Ovaj tip postaje sve popularniji i u
  Srbiji.