Ona čeka Breda Pita

Тхе Форестер 2011-11-30 18:31:41 +0000

Она гледа друге, себе никада. Избирљива као бесна снајка на пијаци. Себи гради цркву са својим ликом на многобројним иконама.

Под тамним велом приче да ниједан није довољно добар, умире сама и несрећна, окружена мачкама које ће растргнути њено мученичко, беживотно тело и конзумирати унутрашње органе. Крваве ће угинути од тровања покрај онога што је остало од њихове газдарице.

-Не бих да звучим као педер, али ти си бре леп дечко, згодан, паметан, способан, успећеш у животу, шта је глупача сада који мој измишљала?
-Каже да нисам успео у животу и да са мојих двадесет и кол'ко већ моје време истиче. И да немам мужеван глас.
-Ма, она чека Бреда Пита да јој клекне, јебо јој пас матер. Нек' цркне сама у паучини.
-Јес' вала. И звучао си као педер, јебига.

3
30 : 3
  1. Не бих да звучим као педер

    PEder u najavi! xD
    ++

  2. Druga i treća rečenica su genijalne.

  3. Поетски занос :Д

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.