Prijava
   

Ona nije ta

Surovo ateriranje jedne fantazije.
Počelo je kao u snu. Lepom snu, sa cvećem i sladoled-tortama, ne košmaru u kojem ti zombi tranžira lobanju ili te komšija juri da mu budeš žirant.

Ona, lepotinja jedna, ali pre svega podatna krupnjikava ženka, navalentna nimfomanka, kojoj je strast drugo ime, a dativ jedini padež. Pogled ti magli enormna količina dima i udeo alkohola u krvi, ali vidiš i dalje dobro, na kraju šanka. Haljina sa golim leđima, na njima istetovirana preslava, struk lomljiv poput kineskog transformersa, a kosa... Već u mislima pleteš žute kike i pretvaraš ih u uzde, hvataš ih i zatežeš zakačen pečurkom u njen port.

Tražiš dupli vlahov od razrokog šankera, a on okreće glavu levo-desno, jer je bugar. Prilaziš joj, sama je i nema razloga da oklevaš, jer takva figura će brzo da ode, ovo je jedna, slučajno ostala na lageru, tvoja je. Nakašlješ se i pokušavaš da sakriješ pijano klaćenje brzim naslanjanjem na mahagoni.

- Milinko, drago mi je. Šta pije pička?
Okret i gromki bariton, malj koji razbija iluziju, žiška koja potpaljuje moždanu tečnost. Neobuzdani mustaći i zlatan zub, gornja četvorka okuzalno, provirio iz sablasnog osmeha.
- Nema pičke, ali mož' se dogovorimo... Imenjače.
Ona nije ta. Nije čak ni ona.

Komentari

Bravo :))
Znala sam da je on.

Лајк ако те овде довела реклама с форума!

Добра пародија на она говна.

Mogao bi i ovo, glat. +++

Шта би мого? Па ово сам ја написо инспирисан твојим насловом, само ми је кренуло на другу страну, па сам овако избацио. Не би била фора да посуврнеш опет, хехе

Fantastiš

Vaistinu fantastiš