Prijava
   

Onaj koji ne poseduje Facebook

To je ujedno i Onaj kojeg postujem zbog toga.Svi klinci danasnjice su navuceni na to ko baba na penziju i kad nisu online i kada se u stvari nadju sa nekim uzivo,pricaju o tome.To je potpuno idiotski,i jbt,zao mi je te dece!

AnTi Fb SqUad

Komentari

Ja ga posedujem, reda radi, i jako retko svraćam na isti. Jendostavno nemam ni volje ni živaca da ispratim šta se sve tamo događa, da stavljam kojekakve statuse i da komentarišem na svaku glupost koju neko postavi. Uglavnom ga koristim da vidim ima li nekih poruka, i eventualno ponekad razgledam slike, naročito ženskih osoba. Što se mojih slika tiče, postavio sam jedno 20-30 komada na početku kad sam otvorio nalog (prije godinu dana) i odtad nisam ni dodavao nove slike, jer me prosto mrzi. Ne družim se ni sa kim nešto posebno preko fejsa. Uglavnom oni s kojima sam bio dobar prije fejsa i dalje sam sa njima dobar i obrnuto, a kad se dogovaramo za izlazak ili bilo šta drugo, to činimo preko telefona. Inače smatram da je fejsbuk loš za informisanje ljudi o bilo kakvim događajima, jer ih ima dosta koji rijetko provjeravaju šta se tamo dešava, pa onda mogu da propuste informaciju. Naravno, to se ne odnosi na navučenu većinu.

Ja ga nemam, i ponosim se time.
A nije da me nisu pritiskali da ga napravim. ;)

ja ga ne posedujem i ponosan sam na Sebe :)))))))

ја га поседујем под лажним именом. ни слика није моја...

Mile, kažnjivo je lažno se predstavljati.. :))

Ajde dosta više o FB i Vukajliji na Vukajliji! Smoriste sve žive...

nemam ni ja, a rodjena sestra me tera da se registrujem, ne bi li me stavila u prijatelje

Evo,za sve.Jednu anti fb definiciju sam morao da stavim,jer sam bas protivnik toga,ali nemam nista protiv onih koji ga imaju,mozda to neko koristi u pametne svrhe.

i ja sam apsolutno protiv fejsa!
to je krajnje glupa paljevina!

ajde...Svaka cast...