Prijava
   

Ono ispod posta po forumima

Jasno opisuje licnost i iz toga zakljucujute da li da sa doticnim nastavite konverzaciju. Najcesce se u potpisima srece(u originalu):
-RADOVAN SRBSKI HEROJ(uz 2-3 njegove slike).
Prvo sto ce reci:"Vidi ga ovaj, pise latinicom. Da neces mozda i u McDonalds dusho prodana? Idi kod onih tvojih Amerikanaca ako ti oni valjaju. Sigurno i Turke volis?"
-Ateisticki sadrzaji-
Svi moraju znati da su oni ateisti pa tako se u potpisu moze naci precrtan krst, polumesec i Davidova zvezda uz logo nekog heavy metal trash benda. Ako slucajno negde napisete "Ne daj Boze", sledi instant odgovor:"Bog ne postoji, pridruzi nam se i Lucifer ce ceniti tvoju zrtvu."
-Grbovi fudbalskih klubova-
Iako delimicno nepismeni, to su najopusteniji likovi na forumu koji najvise vremena provode na pordforumu kladionica(ako ima).
-Alfa muzjak izjave tipa "Jebem jebem i jebacu...."-
Seksualno optereceni likovi koji stalno vise na Sex forumu trazeci nove pornice. Ako slucajno zapadnu, na primer, na temu "Ochuh silovao pastorku" upitace:"A ima li negde snimak?".
-Slika Bekama, Ronalda...-
Klinke sa nickovima "Sjatka_mava, Sretjica, Andjeo...". Karakteristicne po nenormalnom pisanju smajlija i gluposti u svakom postu. Nije iskljuceno da su zagrizeni fanovi Cece, Seke i naravno JK.

Ima jos ali ovo je otprilike to.

Komentari

Sta da ti kazem, ides na pogresne forume. ;)

Ma nisu svi takvi, malo se zajebavam :)
Na forumu gde ja idem(necu da reklamiram) ima mozda po 2 ili 3 clana sa pomenutim potpisima, ali me nerviraju pa sam ih turio ovde na definicije. :)

Na forume na koje ja zalazim uopste nema potpisa. Ne znam da li da budem zahvalan na tome.

Onda su to neki jadni forumi :)
Mada ima i dobrih fora sto stavljaju likovi u potpis.

Ne bih rekao jadni. Previse ozbiljni, mislim. Jeste malo monotono zbog toga. :/

hej, bre, zamalo da ti dam minus za ove ateistichke sadrzaje. ispasce da su svi ateisti metalci, ili nedajboze, svi metalci ateisti. I kako to da ateisti veruju u Lucifera? daaaaj... xD ajdvako, evo tebe jedan krs' + zato sto sam bio na forumu gde je bas slicna situacija pre par godina. xD