Prijava
   

Operater hitne pomoci u Beogradu

To je jedan skot koji se javlja punim ustima i oko kojeg se dernjaju jos jedno dvadeset skotova. Sve po pravilu joj objasnis da bi te razumeo a on te za sve to vreme stalno zapitkuje i upada u rec i kao te ne cuje dobro a onda ti na kraju zalupi slusalicu.

Uocavam onesvescenog coveka u komsiluku i ne mogu da ga probudim. Zovem pribrano i prisebno hitnu pomoc i javlja mi se skotusa. Kazem joj po pravilu da imam onesvescenog coveka koji ne reaguje u ulici toj i toj i molim da posalju pomoc jer me covek ne konstatuje i covek ima otprilike toliko i toliko godina a ona mi upada u rec non stop i nece ni da me posavetuje sta da radim, a kamoli da posalje ekipu. Ocajnicki zovem jos pet puta i pricam istu pricu istoj toj skotusi i opet se nerviram i jos me na kraju glupaca pita zovem li iz Beograda. Na kraju su komsije povratile coveka kad sam ih pozvao i posle sam opet zvao hitnu pomoc i opet mi se javila skotusa pa sam je slatko iznapusavao i rekao da je nesposobna i povikao sam najglasnije sto sam mogao da me zapamti za sva vremena: DOK SU MOJE KOMSIJE POMAGALE COVEKU TI SI CESALA PICKU

Komentari

Plus k'o zgrada. Isto iskustvo, djubrad jedna! Moja baba se gusila, zena vec dvadeset godina srcani bolesnik, ova me samo pitala koliko ima godina, kad sam rekla ona: "To je astma."(?!), i zalupi mi slusalicu. Sreca pa je zdravstveni dom u nasoj zgradi, kad ju je lekarka primila, odmah je ona licno zvala hitnu, a opet im je trebalo SAT I PO da dodju. Kad su videli u kakvom je stanju, i oni su se izbezumili. Stoka.

Ovo je sramota.Jednom sam ih zvao kad sam bio mali kad je pozlilo jednoj starici ispred moje zgrade.I nisu došli,onda ih je verovatno zvao neko drugi,i došli su ko zna koliko kasnije.Umrla je.

kad je bilo to iz primera?

pa zali se nekom mudu u hitnoj pomoci skontaj ko je bila ta sto je primila poziv

Necu nikome da se zalim privatno. Ja to volim javno da iznosim

onda pisi politici ili nekim drugim novinama ili televiziji

treba im svima dati otkaze i oterati govnjivom motkom u sela odakle su dosli! jebem im mater ja! to se i meni desilo i to dok se meni desila slicna stvar! stoka ne odgovorna zasta ih placamo

Slažem se sa Jocom... Sećam se, jednom su digli slušalicu ali ko god da je bio operater, nije se javljao/la, samo je slušalica dignuta a dotična osoba kulira. A savršeno dobro sam čuo u pozadini neko turanje kafe, i kojekakvo ćaskanje. Izem ti takvo naše zdravstvo. + i omiljena za tužnu istinu.

Jednom prilikom sam zatekla čoveka u nesvesti i zvala "Hitnu" pomoć, pored toga što su mi tražili ime, prezime i adresu, došli su pole 45 min...
Jebeš ti to...
Bolje lično da uzmeš u naručje osobu i da je nosiš u bolnicu, makar znaš da si dao sve od sebe...

Ima svakakvih likova. Iskren da budem, imao sam više sreće kad mojoj baki jednom prilikom nije bilo dobro zbog visokog pritiska i to u pet ujutru. Operaterka me je pitala koje lekove koristi i kad sam joj rekao, objasnila mi je u kojoj količini da joj ih dam da popije i posle nekih pola sata joj se pritisak stabilizovao i došla je sebi.
Mada, uopšte nisam iznenađen ni za ove primere koje ste naveli, jer zaista ima bezbroj nemoralnih idiota, koje treba malo isprašiti kao onu folirantkinju iz Urgentnog centra pre neki dan.

АХАХАХАХА ово није здраво :ДДД