Prijava
 1.    

  Opet će nas bombardovati

  Ovaj setni zaključak pun nemoći prvobitno se probio zahvaljujući Ekremu i njegovim hitovima, kao prost JoTubaški komentar koji je osvojio srca svih onih kojima nije prvo palo na pamet da ispod toga napišu "Srbija do Tokija", "Najbolji je/car/kralj" ili neku treću umotvorinu.

  Danas se koristi prilikom manje-više šaljivog davanja na značaju raznoraznim idiotlucima koji se sa ovih prostora ili dijaspore medijski plasiraju u samu dijasporu i beli svet uopšte, a čija glupost može biti, u nedostatku drugih razloga za prcanje u mozak, ničim izazvana prepreka na putu Srbije ka evropskim integracijama. I gore.

  "Preskurdiciju, odnosno predosećanje budućih događaja zaista nisam imala..."
  -Opet će nas bombardovati...

  (negde u Briselu)
  -S dovolením, gospon Jerymič, al' iyebi ga, niste iyoš uwek rečžili status Iyelene Asanowitz, tačniye Misz "Dana Karanfila" v Wraniyu. Wiše sretiye drugi put.
  -Ali čika Fi... hoću reći gospodine File, zar ne mislite da je to već preveliko zalaženje u detalje?
  -S dovolením, gospon Jerymič, al' ane widels'te vi ono čhudo vo imja oca? Da ne zalazim v izvesznu mladiyu damu i problem "sedm Yegerov"?
  -ALI ONA JE IZ BOS...
  -Wiše sretiye drugi put, gospon Jerymič!

 2.    

  Opet će nas bombardovati...

  Konstatacija koja se koristi kada srpska glupost dostigne maksimum, pa ne ostane ništa drugo, osim da se pribegne autodestrukciji.

  - Jesi video sinoć Vendi kad se nagnula u štali? Matorka je, ali još uvek vrh riba!
  - Opet će nas bombardovati...