Prijava
 1.    

  Opička varka

  Zajeb u proceni izgleda pripadnica lepšeg pola. Uglavnom je posledica manipulacije velikim količinama pudera, maskari, tonera, glet mase i gipsa. Neretko je uzrok u subjektu posmatranja objekta, odnosno u iznosu promila krvi u alkoholu. Kad shvatiš da je sve bila samo opička varka, obično bude kasno.

  Primer 1.
  Faza muvanja u pripitom stanju:
  - Oooo, ti lepa ženo, tvoje lice je kao sjajni Mesec u tamnoj noći, što moje puteve obasjava svojom lepotom i nadu mi daje, da ću jednom i ja naći ženu koja će me voleti ovako nesavršenog!
  - Oplodi me!!!!

  Faza buđenja:
  - Jeeeeeeebote, koja si pa ti?! - preneraženo se sabio u ćošak sobe i gleda u žensku personu preko puta sebe. Odnosno, ono što je ostalo od nje.
  - Ja sam žena tvog života, tvoj sjajni Mesec.
  - Imaš facu kao Mesec, to bez sumnje, sve rupa do rupe, kao da su te pravili Velja i Mrka. Opet sam naseo na opičku varku!

  Primer 2.
  - Ćao, ja sam Milena.
  - Ćao, Milena, ja sam Marko. Drago mi je što smo se upoznali.
  - Štoooo? - smeška se.
  - Zato što vidim gde mi je nestala ona glet masa. Ajd do mene da ošpricamo zidove pa da zagletujemo rupe. Sa tom tvojom šminkom bih mogao i onog mog jugića da pokrpim, da bude k`o nov!
  - Šupičkumaterinu!
  - Marš ti u Jupol, jebo te ko ti dade gletericu da se njome šminkaš.

  Primer 3.
  - E, Simo, nemoj više da piješ, ljubi te brat.
  - Što, šta sam sada uradio?
  - Sinoć si se žvalavio sa Ksendžom Cigankom.
  - Nisam valjda?!
  - Jesi, brate, jesi. Ne samo što si se žvalavio, nego si je posle odveo iza stadiona.
  - Zašto?
  - Ti mene pitaš zašto? Sigurno da uzmeš od nje rasad picajzli, čisto da imaš čime da se zanimaš sad kad zahladni.
  - A ja se pitam zašto se češem ceo dan.
  - Šta si jebo, uskoro ćeš početi i da zavijaš. Ostavi piće, nije to za tebe, n`umeš.

 2.    

  Opička varka

  Pojava koja se dešava isključivo kod muškaraca, pogotovo kod onih koji su izbirljivi jebači.
  Javlja se u trenutku očnog lutanja po vidokrugu. Na prvi pogled, vidiš avion, onda obiđeš koji počasni krug za svaki slučaj, sledi start. E tu dolazi do preokreta radnje. Usled mračne prostorije kluba ili jednostavno mesta sa slabom rasvetom, i pored izvedenih obletanja mete, dolazi do ove situacije. Onaj prvobitni perfektni avion, spejs šatl, sad se pretvara u tenk koji pleni svojom negativnom lepotom, sa nekom vrstom mešavine orka i oktopoda na faci. Do ovakvih razvoja događaja može doći i usled dejstva alkoholnog soka na mozak subjekta. Naravno u ovakvim situacija osoba koja je prevarena biva ukopana u derpesiju.

  - Slušaj torima šta mi se desilo sinoć, znači blejim ja sa 2 lika iz srednje na nekoj žuraji, i tako ti ja popijem jedno, drugo, treće pivo, malo me čukne, i vidim ja matori ribu bleji za stolom pored šanka, i tu ja zagledam dobra ona. Malo je obilazim, al' znaš nikako da joj vidim cufa. I skupim muda, priđem, kad ono, torima, jebena mešavina pingvina i žabe u miniću. Likuša je u jednom trenutku ustala, jebeni midžet koji ima kraću jednu nogu, sa brkovima, živ sam se smorio, posle me ovi debili prozivali.