Prijava
   

Opklada

Veliki rizik i pravljene veresije od gotovine.
Vidi primer

OPKLADA

JEDNOG DANA U GLAVNOJ KANADSKOJ BANCI POJAVILA SE STARIJA GOSPOĐA SA TORBOM PREPUNOM NOVCA INSISTIRAJUĆUI DA RAZGOVARA SA DIREKTORO BANKE I DA IMA VELIKU SUMU NOVCA KIJI ŽELI DA ULOŽI U TU BANKU.
NAKON DUŽIH PERIPETIJA, SLUŽBENIK BANKE JE IPAK ODVEDE KOD DIREKTORA. DIREKTOR JR PITAO GOSPOĐU KOLIKO NOVCA ŽELI DA OLOŽI NA ŠTA MU JE OVA ODGOVORILA 200.000 DOLARA STAVLJAJUĆU TORBU NA STO.
ZAINTRIGIRAN, PREDEDNIK BANKE JE UPITA KAKO JE USPELA UŠTEDETI TOLIKI NOVA C, A STARICA MU REČE "OPKLADE".
IZNENAĐEN ON JE UPITA KAKVE SU TO OPKLADE..
"PA EVO" REČE GOSPOĐA,"KLADIM SE SA VAMA U 25.000 DOLARA DA SU VAŠI TESTISI KVADRATASTI"
PREDSEDNIS SE POČE SMEJATI I TVRDITI DA JE TAKVIM OPKLADAMA NEMOGUĆE ZARADITI NOVAC. TADA MU STARICA REČE: "ŽELITE LI SE KLADITI"?
NARAVNO, REČE PREDEDNIK, PRISTAJEM NA OPKLADU OD 25.00DOLARA DA MOJI TESTISINISU KVADRATASTI".
STARICA REČE."U REDU, ALI DOĆI ĆU UJUTRO SA SVOJIM SDVOKATOM KAO SVEDOKOM, NARAVNO AKO VAM TO NE SMETA"
"U REDU" ODGOVORI PREDSEDNIK."
TE NOĆI PREDEDNIK JE BIO VEOMA ZABRINUT ZA ISHOD OPKLADE. CELU NOĆ PROVEO JE PRED OGLEDALOM I PIPAJUĆI SE PROVERAVAJUĆI NA TAJ NAČIN OBLIK PREDMETA OPKLADE I ZAKLJUČIO D TO NIKAKO NE MOŽE BITI KVARATASTO.
NAREDNOG DANA TAČNO U 10 SATI DOĐE STARICA ALI SA ADVOKATOM KAO SVEDOKOM I PREDSEDNIK BANKE JE POTVRDIO DA OPKLADA VAŽI.
STARICA GA ZAMOLI DA SKINE PANTALONE KAKO BI MOGLI VIZUELNO PROVERITI KAKAV JE OBLIK PREDSEDNIKOVIH TESTISA ŠTO JE PREDSEDNIK I UČINIO, A STARICA GA ONDA ZAMOLI DA LI SME DA IH OPIOA KAKO BI SE DEFINITIVNO UVERILA, NA ŠTA JE PREDSEDNIK IMAJUĆI U VIDU IZNOS OPKLADE PRISTAO.
STARICA IH SA OSMEHOM UHVATI U RUKE.
DOK JE OVA PROVERA TRAJALA PREDSEDNIK VIDE DA JE ADVOKAT POČEO UDARATI GLAVOM O ZID I IZNENAĐEN OVIM UPITA STARICU ZAŠTO TO ČINI NJEN ADVOKAT..
A STARICA REČE:" NISAM BAŠ SIGURNA, ALI PRETPOSTAVLJAM DA JE TO ZATO ŠTO SAM SE JUČER OPKLADIJA S NJIMU 100.000 DOLARA DA ĆU DANAS OKO 10 SATI DRŽATI ZA TESTISE PREDSEDNIKA BANKE".

Komentari

Au jebote, ne bi se mucio ovo da citam pa da me jebes. Je l' moralo bas s kapslokom?

Pa poenta i jeste u navedenom primru, To se vidi.

Vidjecu neke drugi put, sad sam nesto osamucen.

copy/paste al' ipak plus

Stara fora,ali neću da ocenjujem.