Prijava
 1.    

  Oprah Winfrey

  Vođa američke TV-religije. Status viši od Pape. Ima više sledbenika od Muhameda,poznatija od Isusa, moćnija od Alaha. I neki kažu, još uvek nevina. Slaže se...

  - Ja sam najbolji voditelj, nemoj gledati druge emisije osim moje.
  - Ne poželi drugi kanal osim mog.
  - Šest dana gledaj me gledaj uživo, a sedmi dan pogledaj reprize.
  ...

 2.    

  Oprah (Winfrey)

  aorist od oprati (mozak multimilionskom gledalištu) temama koje pokazuju koliko je američki narod subspecijalizovano poremećen.

 3.    

  Oprah Winfrey

  U svojim emisijama uglavnom priča o mršavljenju, siromaštvu i muškarcima (naravno u negativnom smislu). Valjda zato što je debela, bogata i niko je nikad nije overio. Sve bi zvučalo mnogo uverljivije da to vodi neko nepristrasan, al' jbg humor Lee Kiš i feministička sranja prolaze u Americi, a nažalost i kod nas.

  - Jebeš mršave, debela sam al' sam srećna. O jeeea daj još jednog pečenog vola za predjelo...
  - Mi crnci smo ugroženi, da, da... pravda za brata što je prebio onu kučku Rijanu! ...stani, pa ona je isto crnkinja, e jbg nema veze... pravda za nju, jer je prebio muškarac! Muškarci su zlo!
  - 'Ajmo svi, skupljamo prilog za decu u Africi, eto ja ću da izdvojim 2 dolara...ček... ne mogu jbg, to čuvam za krofnu....

 4.    

  Oprah Winfrey

  Majčinska figura mnogih Amera, naime kao što znate u USA je pa ne baš tako davno vladalo robovlasništvo, tako da je mnoge bele dece izdržavala uparavo neka ovakva debeljuškasta crnkinja.
  To je jedini razlog što je toliko popularna, belci su tako sentimentalni i nostalgični ljudi!

 5.    

  Oprah Winfrey

  "Slatka moja" wannabe..