Prijava
   

Orochimaru

Jedan od glavnih antagonista animea i mange ''Naruto''.
U par rečenica da ne smorim: Lik je hibrid/klon udruženog genetskog materijala/ nelegitimno dete Majkla Džeksona, lorda Voldemorta i Dr. Mengelea, sa jezičinom brat bratu 5 metara. Želi da dosegne besmrtnost. U slobodno vreme je gej( aktivan, pretpostavljam) što mu ne bi zamerila da nije i pedofil.
Hobi mu je eksperimentisanje na ljudima.

Omiljena uzrečica: ''Sasuke, I want your body...''
Bdw. kunem se da nisam ništa izmislila.

Komentari

Auuu... devojko, sta ti gledas... :)

Odoh da se restartujem, vraćam se brzo...

eeeee... zajeban jeste al' to nije ništa sa Madarom

Ma Madara bi trebao bit mrtav ak ćemo po tom pitanju, nemoguće da je on Tobi...

Znam da bi trebao da je mrtav, ali deo njega je ostao u Kabutu, pod pretpostavkom da taj deo prevlada, on bi se vratio. Redovno pratim i mangu i anime, i drago mi je da na Vuki ima još takvih. :)
A što se tiče Tomi/Madare, njih dvojica u najnovijem Data Book-u imaju različite parametre (visinu, težinu, itd.) Ali svi znamo da je u Narutu dosta toga moguće. Moja teorija je da je Tobi neka vrsta marionete koju kontroliše Madara.

ha ha, nerdovi svih zemalja ujedinite se :-)

pardon,on mi je idol,a imamo slichne frizure

Баците се сви у говна.

nit je gej, nit pedofil, niti lici na Majkla Dzeksona, niti ima jezik od samo pet metara ;) najverovatnije je aseksualan, a Sasuke-ovo telo mu treba da bi presao u njega i iskoristio njegove prednosti da ovlada svim jutsu-ima koji postoje.

ali da je badass baja to stoji. zena mu daje glas (i to kakav!), scene sa njim su vrlo uznemirujuce i razbijaju onu kiddie monotoniju koja se provlacila kroz celi prvi serijal. sto nije nimalo cudno jer koristi uglavnom zabranjene (death) vestine, menja tela kao zmija kozu, zmije mu izlaze iz usta etc. recept za win.

a sam serijal Naruto je u sustini, fancy Dragon Ball bez onih silnih misica i sa boljim crtezom. doduse, malo sa zapletom i brojem epizoda postaje anime sapunica.

@Jogurt Nema Kosti: u Srbiji od rodjenja, already there.

Ne svidja mi se Orochimaru preterano, ali opasan jeste :)