Prijava
   

Ortopedska klinika na Banjici

Institut za tatu i sina, kad već postoji za majku i dete.

Razgovaraju dva sveže svršena studenta medicine:

- Kolega, šta ti planiraš sad? Volontiranje, postdiplomske, vojska, humanitarni rad u Africi sa nadom ćeš da umreš od malarije za manje od godinu dana kad si bio glup da studiraš medicinu u Srbiji?

- Šta ti je, bre? Šta mračiš? Meni ćale prof. dr na Banjici, čim završim čeka me mesto. Aaaa, 'bem vas u kurac sve koji kukate kako nam je propala država. Ako vam je loše, put pod noge, meni je do jaja.

Komentari

:)))). Neko ima tatu, a neko se pati sa mitosrednicima. 'bem ti. Pljus, narafski.

а јбте одкуд ова 2 минуса прије ?!

Pa, ljudi možda ne shvataju da je stvarno tako, ali najbukvalnije. Tuga. Ne dao vam bog da se polomite i morate tamo :)). A možda se samo nekom ne sviđa definicija, jbg, ima pravo :))

Znam sta pricas.Isao tamo kad mi je napukla tetiva,trebalo da je operisem,ali se naravno nikad vise nisam vratio tamo.Sreca pa sam se oporavio prirodnim putem.

бањица ем је зајебано насеље...ем је клинички зајебана ;)

ahahahahaaa...meni burazer radio tamo, ali samo par godina dok je zavrsio specijalizaciju... bukvalno je tako ... podseti me sad, kaze moja zena "e njegov brat je ortoped pa ako ti treba nesto" , a njen ujak kaze "sta ti je bre, 'e si luda, koji ce mi kurac, oces da slomim kuk.."

Mogu li ja celu tebe u omiljene?! :) +

Je l' imaš tamo neko mesto za moju kičmu? :(

Nemoj tamo kad te ljubim, osim ako imaš da se izložiš, :)). Bolje srećo ti u KCS, pa u Ribarsku banju. Ionako si dotrajao. Ušinuo se u misionarskoj pozi, sramota, ccc :p

Kakva si, ccc... Sad širiš ovde neistine, a znaš dobro kakve sam vratolomije izvodio :)))