Osamnaesti rodjendan

agarwaen 2011-08-03 05:05:27 +0000

Славље епских размера, слично свадби само без оне друге половине. Ресторан посебно украшен розе балонима, ако женско слави, плавим ако је у питању мушко. Баба је већ наручила "Срећан ти рођендан, сунце моје драго" и упала одавно у транс уз хит Неџада Есковића. Домаћин, обично поносни отац, иде са чашицом ракије коју је оставио његов покојни ђедо ономад пред Први рат и наздравља с гостима. Кум, раскопчане кошуље баца чаше и вата куму испод стола... ТАЈАЦ. Излази певаљка напрћених сисића и уз пар лепих речи по жељи породице Петровић пева евергрин "Пунолетство". Друштво младог нам слављеника/це је уз Милована и колективно му држе главу док повраћа тек поједено предјело, а два посматрача се кладе у пљеку да ће у његовом избљувку пронаћи несварену урнебес салату и то све онако у лоптици како стајаше на, са укусом, декорисаном овалу.
Све у свему, и овце сите и вук на броју или како год. Највише се попило црног сока од безалкохолних пића, а по гласу стручног жирија: стрина, тетка, ујни, најбоља је била торта "звездана прашина" од Цаце из Швајцарске.

П.С. Улазница за ову врсту манифестације је обично 50е, а може и више по породици и умешена торта, по могућству чоколадна или од сезонског воћа.

4
40 : 7
  1. Vahahahahah da znas da si u pravu... al' je provod za pamcenje... +

  2. Зна да буде веома занимљиво :)

  3. Ovo je odlicxno, decxko. Ja sam, na moju veliku žalost, imao smrdljivu, snobovsku, buržujsku proslavu punoletstva bez torti i pevaljki.

    +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.