Prijava
   

Osmi mart

Izmišljotina šovinističke muške (možda i ženske ali teško) populacije kako bi mogli nastaviti da maltretiraju i tlače žene (više nego što treba) tako što će im sitnim gestovima polupažnje skrenuti pažnju sa mogućnosti prijave prekršaja pravosudnim organima ili ih tako smiriti do sledeće godine. Damo im jedan dan u godini da se "odmore", posle udri, vrišti, kenjaj, mlati, vrišti, slomi...
Pored toga što se ovaj "praznik" raširio kao zaraza, još uvek ima ljudi (i žena - žene nisu ljudi, hihi - šala ako pitaju feministiknje, hihi) koji razmišljaju svojom glavom i ne poštuju ovaj praznik, tj. poštuju svoje drage i ostalim danima godine, a ne samo 24 sata godišnje, ako i toliko jer spavaju 8 sati, rade 8 sati, idu u kafanu 6 sati, i ova 2 sata koja im ostanu su za davanje karamfila ili čega već, koji se završe za 25 sekundi i sve po starom...

Davno bivša devojka (srdito): Znaš li koji je dan bio juče?!
Ja (pravim se lud): Četvrtak?
Davno bivša devojka (srditije): Bio je 8. mart!
Ja (pravim se luđi): Pa?
Davno bivša devojka (besna k'o bena kučk... pas... pas): Nisi me se mogao setiti, a?
Ja (e sad sam stvarno poludeo): Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 8. mart... Da da da... Ok izvini, dušo moja, što te se nisam setio... A sledeće godine (mislim se u sebi ako je doživimo, a nećemo) ću ti kupiti cvetić za ovaj "praznik" ali ću zato da te lešim svaki dan ko najgoru kučku? Dogovoreno? :trep: :trep:
Davno bivša devojka (zbunjeno i skenjano): ...

Komentari

Није ми јасно зашто волко негативних на ово...

Mislim da je svih 14 dao muški rod - onaj deo populacije koji zaista samo za 8. mart kupuje karanfile od Davitelja:-)

primer je za + a ovih -15 to su pederi i žene nemo se zbog toga sekiraš

Žene su lude ako daju minuse na ovo.

Znam da su lude :D
E sad je zanimljivo! 15:15 na ovoj definiciji! Zajeban rezultat za sugestiju... da vidimo na koji ce stranu da pretegne!

Ajmo kvote! 2.23 +; 1000000 ni jedno ni drugo; 1.78 -

Ajde! OPA, OPA! OPA! DRAGANE! ODIGRAJ FILIPE!

E, ja dajem +. :)
Dobra definicija, i dobar primer. Jebes osmi mart ako ce decko devojci (muz zeni, svejedno) da pokaze 25 sekundi paznje samo tog dana u godini, a ostalih dana da se ponasa k'o djubre.