Prijava
 1.    

  Osmi mart

  Najsrećniji dan u godini svake prosvetne radniCE. Naročito ako dotična ima i razredno starešinstvo. U isto vreme, i dan kada roditelji psuju čitav postojeći krug prosvetara, jer njihov džep trpi zbog poklona namenjenih učiteljici/nastavnici/profesorki.
  Dan kada čitavo odeljenje izdobija bar po +, za (ne)znanje.

 2.    

  Osmi mart

  Ide posle sedmog marta.
  Zene na taj dan ocekuju smesno skup poklon ili "sitan znak paznje" (ali se razocaraju ako ga dobiju jer su, zapravo ocekivale ono prvo).

 3.    

  Osmi mart

  Dan zena. Ovaj datum je izabran zato sto je 8 broj sa dve rupe, a 3 kad se okrene na jednu stranu je dupe, a kad se okrene na drugu, sise. Ukratko, sve sto zenama treba da bi ostvarile svoja prava, za koja su se toliko dugo borile i izborile 8.3.1857, kada su krenule u proteste. I nisu slucajno izabrale ovaj datum.

 4.    

  Osmi Mart

  Isto što i osmi putnik.

  Ama taj osmi Mart mi pojede ušteđevinu za pecanje, k'o one na "nostromu" u filmu "osmi putnik"!

  Majci Difembahija=1000 dinara(prodavac mi reko da nema nigde u gradu jeftinije)
  Sestri prvoj, Filadendron=opet 'iljadarka iz džepa.
  Sestri drugoj, Fikus)= al' se nasmejao onaj prodavac kada mi uzeo treću 'iljadarku.

  Odlučim da promenim taktiku i odem u "Daroteku"(zajebo se!)

  Babi, novu treću nogu(štap za poštapanje)= 800 dinara sa smeškom one male plave( i njoj budala kupim Milku od 200 dinara)

  Koleginice na poslu me oplevile. Kao pripremile neke pljeskavice i kobasice, pa onda ćevape i na kraju vrat sa roštilja. Kao da znaju da sam slab na jelo, i naravno svakoj za po "Gerber" x njih 10= 1000 dinara.

  E sad, pošto sam lik, odlučim se da mojoj devojci kupim najskuplji poklon.

  Odem do butika i odlučim se za riskantan potez. Kupim cipelice, one kao što ima Doroti u onom starom filmu. Ma znate ono, put od žutih cigli, lav, strašilo i onaj limenko. E baš taj! Naravno, ova moja ispizdila i rekla da sam zastreo.

  Sledeći osmi Mart, odoh ipak na pecanje, pa makar i sneg padao kao i danas! Ionako pizde sve žene na mene zbog poklona.

  A, da! Da ne zaboravim! Cipelice me koštale oko 7000 'iljada, a na njima ima kože za dvajs dinara.

 5.    

  Osmi mart

  Dan žena. Smislile su ga feministkinje, kako bi posle optužile muškarce da su fini prema njima samo na taj dan, dok su svih ostalih dana stoka.

  On (sa cvetom u ruci): Srećan ti osmi mart, lepotice!
  Ona (preuzima cvet): Hvala, ali meni ovaj dan nije bitan. Da ti stvarno nešto značim, kupovao bi mi cveće svaki dan, a ne samo na osmi mart.

 6.    

  Osmi mart

  Izmišljotina šovinističke muške (možda i ženske ali teško) populacije kako bi mogli nastaviti da maltretiraju i tlače žene (više nego što treba) tako što će im sitnim gestovima polupažnje skrenuti pažnju sa mogućnosti prijave prekršaja pravosudnim organima ili ih tako smiriti do sledeće godine. Damo im jedan dan u godini da se "odmore", posle udri, vrišti, kenjaj, mlati, vrišti, slomi...
  Pored toga što se ovaj "praznik" raširio kao zaraza, još uvek ima ljudi (i žena - žene nisu ljudi, hihi - šala ako pitaju feministiknje, hihi) koji razmišljaju svojom glavom i ne poštuju ovaj praznik, tj. poštuju svoje drage i ostalim danima godine, a ne samo 24 sata godišnje, ako i toliko jer spavaju 8 sati, rade 8 sati, idu u kafanu 6 sati, i ova 2 sata koja im ostanu su za davanje karamfila ili čega već, koji se završe za 25 sekundi i sve po starom...

  Davno bivša devojka (srdito): Znaš li koji je dan bio juče?!
  Ja (pravim se lud): Četvrtak?
  Davno bivša devojka (srditije): Bio je 8. mart!
  Ja (pravim se luđi): Pa?
  Davno bivša devojka (besna k'o bena kučk... pas... pas): Nisi me se mogao setiti, a?
  Ja (e sad sam stvarno poludeo): Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 8. mart... Da da da... Ok izvini, dušo moja, što te se nisam setio... A sledeće godine (mislim se u sebi ako je doživimo, a nećemo) ću ti kupiti cvetić za ovaj "praznik" ali ću zato da te lešim svaki dan ko najgoru kučku? Dogovoreno? :trep: :trep:
  Davno bivša devojka (zbunjeno i skenjano): ...

 7.    

  Osmi mart

  Dan kada se sigurno na više televizija emituje film "Bolji život".

 8.    

  Osmi mart

  Dan zena i majki kome se najvise prodavci cveca,zlata i parfema raduju.....

 9.    

  Osmi mart

  Praznik koji se slavi kao dan zena,iako,mogu da garantujem,da 99% zena nema pojma sta on predstavlja.Dan koji predstavlja ustanak zena u borbi za svoja prava,pretvorio se u dan za kupovinu glupih i besmislenih poklona,odlican razlog za opijanje muskaraca po firmama.....

 10.    

  Osmi mart

  praznik koji muškarci jedino iskreno slave kao Dan žena, ako mu sledi Noć seksa.