Prijava
   

Osoba sa svetlosnim mačem na avataru

Persona non grata u životu svakoga ko ima makar malo poštovanja perma sebi. Kako uzeti za ozbiljno bilo koga, pitam ja vas, bilo koga ko ima lajtsejber na avataru na Fejzbuk profilu ili na sliki koja mu je na Vajberi ili Vazapu? Ne, stvarno, to je kao kada stave zastavu zemlje u kojoj se govori najpederskiji jezik (da, francuski je tako gejašt) i onda palču za nekim novinarima i ta sranja a u svojoj palanki se ponašaju kao da su na Boga Oca Sapsitelja zaboravili što i jesu.

Ali stvarno, zamislite taj mentalni sklop osobe koja stavi svetlsoni mač na profil uz svoju facu. I to ne samo onaj gotovi šablon već se baš slikaju sa nekom motkom i onda je fotošopiraju u džedaski dildo. Volim ja da vidim kako Luka Nebesković lema zlikovce, ali to ne znači da posle od svog pimpeka pravim aždaju jer ona to nije niti će biti a ako može da postane onda mi bi verovatno bolelo i niko normalan ne voli daga boli.

I onda vidiš tog likusa sa lajtsejberom (žene znaju da je to blam i one to ne rade) na avataru kako spočitava kako je sve u kurcu u ovoj zemlji zbog ovoga ili onoga. Hej, liče, pa da li si ti normalan? Ti koji šljašteći dildoj držiš preblizu faci svojoj, ti nekome nešto pirčaš? Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo.

Komentari

Jebeš fejs viber i sl.E,sad ukusi su razni....bar kad je u pitanju dotična sablja...a žene ne znaju ni gde su šuplje,a ne nešto drugo.