Prijava
   

Ostvariti se kao majka

Novokomponovani, pomodarski izraz. Još jedan u nizu izraza koji koriste nabeđeni pripadnici kvazi džet seta da bi podvukli razliku između sebe i običnih smrtnika. Najčešće se, naravno, može čuti iz usta polupismenih pevaljki i svakojakih glumičica, TV voditeljki i ostalih javnih ličnosti koje misle da će tako zvučati sofisticirano i moderno.
Jer, zaboga, pa nisu one valjda tamo neke ženetine obične, pa da „ imaju decu ” . Ne, one ne rađaju decu, ne menjaju usrane pelene, ne brišu noseve iz kojih izlaze litri i litri slina, one ne brišu povraćku sa poda. One se „ostvaruju kao majke ” .

Daniella Živadinović,
bivša kafanska pevaljka iz Jabučja Donjeg, a sada ponosna vlasnica dva splavarska hita i jednog neurotičnog potomka muškog spola :
„Da, ja sam uspešna mlada žena... ostvarila sam se i kao umetnica, i kao supruga i kao majka... (Dušane, ne guraj čika novinaru prst u oko) ... Ove godine izlazi moj novi projekat, materijal je već spreman... (Dušane, videćeš ti tvog Boga kad ode ovaj) ...Da, kažem vam, moj život je sada kompletan otkad sam se ostvarila kao majka... Još samo da kupim novog kućnog ljubimca, prethodnog smo nesrećnim slučajem pojeli za Božić... ”

Komentari

fantastično! Omiljena! i potsetilo me na Sanju Marinković - po meni predstavnicu ostvarenih majki! :)

hahahaha, vrhunski! +

Tačno. Uz obavezno ime nekog iz loze Nemanjića ili junaka epskih pesama.

pa da.. klasika... pre neki dan sam gledao u nekoj emisiji Sindi iz grupe Models, i tu je bio i njen sin RASTKO! xD

до јаја оценијо сам пре 2 године може у одабране.

Запажено још ономад. Размишљао сам тада да дефинишем остваривање у улози мајке, али сам нашао ово. Ако почнемо да причамо млађима о добрим, старим временима када је на сајту функционисао претраживач, можда нам не би веровали.

One se uz ostvarenje u ulozi majke automatski ostvaruju i kao autoke slikovnica, knjiga o porodjaju sa sve dulama, odgajanju dece i svemu što ih lansira u orbitu ostvarenih osoba.
Ali sve to je ništa prema tome za koje vreme su se vratile "u formu" u pogledu gubljenja težine isl.