Prijava
   

Osveta pobesnelog limuna

Ohh, kako je gnusan ovaj život u zajedničkom centru. Nadam se da bi nas uskoro neko mogao kupiti i odneti svojoj kući, opaaaaaa, pogledaj onu srećnu porodicu. Mama, tata, seko mašiteeee možda nas kupe. Pogledajte njihove ruke idu prema nama, toooo Božeee uslišio si moje molitve. Nose nas u svoj dom, bolja vremena za nas dolaze. Kako im je stan lep, vidi spremili su posebnu činiju za nas, cakani su.
Ahhh, život je tako lep kad imaš pravog suputnika. Mislim da ću leći da odspavam. Jao, mamo tato, sanjao sam da su vas zli ljudi isekli i napravili od vas limunadu...MAMOOO TATOOOOOOOOOOOOO. I seku su ubili, jebaću im mater.
Ako preživim današnji dan pokajaće se za svoje radnje. Nadam se da još uvek znam ubojite tehnike bojnog trovanja, treba mi samo 24 časa da moja krv postane otrovna, o vrhovni bože limuna, dopusti mi da poživim još 24 časa. Tako i bi...
Evo govana, prilaze da ubiju i mene, hehehe ne znaju šta će ih snaći. Ćelavi ćale vadi nož, "Ajde pičko seci u grobu se prevrtao, aaaaaaaaaaaaaaa boliiii, ali vredi se žrtvovati, moj otrov će ubiti osobu koja popije ovo. Zbogom okrutni svete, dolazim porodico moja."
:ćelavi ćale sipa limunadu u čašu i predaje svom detetu:
-Alii tataaaa, ima previše košpica unutra.
-Nema veze sine, prosućemo ovo a kupiće tata drugi limun, samo sačekaj.

NAREVOUČENIJE: Morate znati da niste Stiven Segal i to kad vam teroristi poubijaju porodicu da đedovom papovkom ne možete ubiti sve teroriste. Vi ste običan limun.

Komentari

Ви сте обичан лимун.

ah okrutne sudbine!

НАРЕВОУЧЕНИЈЕ

Ahahahahahaha:))) Defka pokidala, inače.++

autori, y u no voljeti moje defke ?

Ahaha ...

јебаћу им матер, знам убојите технике бојног тровања

+čina

dobra poruka....+

Порука је све :)

Agilni

JA LIMUN!

Видите како изгледа човек који је извукао поуку ?
Он је обичан лимун, не Жан Клод Ван Дам!

Devetaru, nisi loš autor! +

Ако си на основу овога закључио :)

Надреализам. +
Да могу протурио бих ти једну приповетку '' Лимун'' Дилена Томаса, не би веровао...

Sunce ti jebem, šta pročita?! Nemam pojma što, ali ide *