Prijava
   

Otimanje oko pištolja

Dobro poznata situacija iz svima omiljenih američkih akcionih filmova:dobrica i zloćko se valjaju po podu/travi/prašini/rizli/šoderu/blatu(poželjno je,radi dramskog efekta,da pada kiša);zloćko pokušava od dobrice da otme pištolj(ili obrnuto);u žaru međusobnog vatanja,pištolj ispada i otkliže se,a oni se takmiče ko će ga pre dohvatiti;naravno,pljušte udarci,a publika vežba vrat prateći malo jednog,malo drugog.Kraj akcije može biti:
1.)Pištolj pada sa sprata/krova/litice,nijedan ga ne dobija;nakon što razočarano konstatuju da pištolja više nema,nastavljaju da se vataju-hoću reći,bore ručno.
2.)Dobrica uzima pištolj;pošto je dobrica dobar,on će zloćka samo izudarati pištoljem dok ne naiđe dežurna patrola(koju su baš omeli u jedenju krofnica).
3.)Zloćko uzima pištolj-pošto u ovim filmovima zloćko ima stila,on neće odmah skenjati dobricu,nego će ga držati u neizvesnosti tako što će mu prisloniti cev pištolja na slepoočnicu ili čelo,samo što će u ovom slučaju patrola(pomenuta u varijanti br.2) ostaviti krofnice u patrolnom autu i pokušaće da zloćku priđu s leđa.Naravno,savladaće ga.
U svakom slučaju,dobrica odlazi u hepiend,zloćko u zatvor,panduri pojedu svoje krofnice i svi srećni.Do sledećeg nastavka...

Baš me zanima kako bi izgledalo kad bi se naši tako otimali oko tetejca.

Komentari

Dobro je doktore, dobro, zdravi ste...;)))

Eh, zaboravio su onu verziju kad obojica uhvate pistolj, valjaju se po podu tako da se pistolj ne vidi, i odjednom se cuje pucanj, i onda se njih dvojica u tisini gledaju jer ne znaju koji je pogodjen od njih! :D

Dok dobio si pilsPlus, ali, Svamenzi je u pravu. Glavnu varijantu si izostavio.