Otimanje oko pištolja

Др Јанковић 2009-10-31 15:54:49 +0000

Добро позната ситуација из свима омиљених америчких акционих филмова:добрица и злоћко се ваљају по поду/трави/прашини/ризли/шодеру/блату(пожељно је,ради драмског ефекта,да пада киша);злоћко покушава од добрице да отме пиштољ(или обрнуто);у жару међусобног ватања,пиштољ испада и отклиже се,а они се такмиче ко ће га пре дохватити;наравно,пљуште ударци,а публика вежба врат пратећи мало једног,мало другог.Крај акције може бити:
1.)Пиштољ пада са спрата/крова/литице,ниједан га не добија;након што разочарано констатују да пиштоља више нема,настављају да се ватају-хоћу рећи,боре ручно.
2.)Добрица узима пиштољ;пошто је добрица добар,он ће злоћка само изударати пиштољем док не наиђе дежурна патрола(коју су баш омели у једењу крофница).
3.)Злоћко узима пиштољ-пошто у овим филмовима злоћко има стила,он неће одмах скењати добрицу,него ће га држати у неизвесности тако што ће му прислонити цев пиштоља на слепоочницу или чело,само што ће у овом случају патрола(поменута у варијанти бр.2) оставити крофнице у патролном ауту и покушаће да злоћку приђу с леђа.Наравно,савладаће га.
У сваком случају,добрица одлази у хепиенд,злоћко у затвор,пандури поједу своје крофнице и сви срећни.До следећег наставка...

Баш ме занима како би изгледало кад би се наши тако отимали око тетејца.

3
37 : 3
  1. Dobro je doktore, dobro, zdravi ste...;)))

  2. Eh, zaboravio su onu verziju kad obojica uhvate pistolj, valjaju se po podu tako da se pistolj ne vidi, i odjednom se cuje pucanj, i onda se njih dvojica u tisini gledaju jer ne znaju koji je pogodjen od njih! :D

  3. Dok dobio si pilsPlus, ali, Svamenzi je u pravu. Glavnu varijantu si izostavio.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.