Prijava
 1.    

  Otkriti toplu vodu

  Izneti u drustvu neku opstepoznatu cinjenicu, sa takvom ushicenoscu kao da su svi za to prvi put culi, ali cak sta vise svi za to veoma dobro znaju, ali se ipak nasao neki strucnjak da to ponovi i sve podseti da je on jedan veoma bistar um! Posle ovoga obicno sledi ironicno: Ma sta to pricas; Ja za to nisam znao dok mi ti nisi rek'o; ili ona najcesca DOBRO JUTRO KOLUMBO!!!!

  E jel znas da ima sifra da te u ,,GTA'' ne juri murija
  -Ma sta to pricas, a kad li su to izmislili, ccc, dokle li je dogurala tehnika, e moj majmune, ti si sad neka faca, otkrio si toplu vodu, pa za to zna i moja baba

 2.    

  Otkriti toplu vodu

  U pojebanom kupatilu starostavnog mokrog čvora, poput fatalitija u "Mortal Kombatu" ili šifre na bankovnom trezoru provaliti dobitnu kombinaciju ugla, otpora i magnetnog fluksa kadno-lavaboidne slavine da bi iz zarđalog bojlera marke "EI Niš" poteklo ono malo tople vode što preteče od popodnevnog brčkanja rendom ženskog čeljadeta u kući.

  Pronalazaču sleduje nagrada. Nakon koje komotno može da se obriše. Ono, kao, bukvalno.

  - Levo, ćale, levo...ma ne toliko, jebemte, daj meni!
  - Ma šta ti znaš, balavac, pa je l' sam ja prošli put bio taj koji je namestio kako valja?!
  - Da, matori...al' nisi zabeležio "postupak nameštanja" k'o što sam ti rekao duradiš, bez toga ne vredi...De si ostavio libelu, bre?
  - Ama ne vredi sa libelom, mladi majmune, prob'o ja sto puta al' se promenio ugao od onda kad je komšija iznad bušio nešto po stanu, sve mu jebem da mu jebem! Nego ajd' mi ispočetka da probamo...
  - Ma čekaj, ćale, nešto da proverim...E, KEVOOO? EL TELEVIZOR NA RTS-u ILI NA B92, E?
  :B92, SINEEE!:
  - Znao sam! AE PREBACI NA RTS, MOLIM TEEE!
  :PREBACILAAA!:
  - Ha, jesam ti rek'o, evo je topla!
  - E bravo, sine, pronaš'o si toplu vodu, ljubi te tata.