Prijava
 1.    

  Otpor

  Izgovor policije da opravda par slomljenih kostiju

  -pružali su otpor

 2.    

  otpor

  Organizacija formirana od strane moralnih politicara cija je svrha regrutovanje omladine radi ostvarivanja politickih ciljeva.
  Naziv "otporas" se cesto koristi i za to da se oznaci mladja ostrašćena osoba koja bi sve da resi "na prečac" i po kratkom postupku.
  Slicne organizacije delovale su svojevremeno i u ostalim "bivsim komunistickim" zemljama,a svima je (osim zajednickog izvora prihoda) bilo zajednicko i sledece:
  Razlog za formiranje bas ovakvog pokreta:
  -činjenica je da je omladinom najlakse manipulisati,i da se isti (posebno studenti) lako mogu ubediti da je "na njima buducnost" i da od njih nesto zapravo zavisi.
  Razvoj situacije:
  -Po dobro oprobanom receptu,"omladincima" ce se "ostarinci" prvo uvuci u bulju,nazvati ih mladoscu i buducnoscu zemlje.
  Kako je bulja mlada i jos uvek rastegljiva,komotno moze da primi nekoliko vlasti i novca gladnih politicara.
  -Nakon toga,politicari "iznutra" omladini ugradjuju svoju ideju,ali tako da oni ne pomisle da im je to neko drugi rekao,vec da su se oni sami toga setili.
  -Zavrsnica krece kad se omladinci napale kao veprovi i iskoriste svoju neobuzdanu energiju za "obavljanje posla".Nakon toga politicari izlaze iz skrovista,"cisti kao suze" i vise nemaju vremena za njih,osim mozda za nekoliko "glavnih" koji ubrzano napreduju u sluzbi,kao i u novcaniku.
  I eventualne posledice:
  -ako se slucajno desi da se pokret okrene protiv svojih osnivaca,ubrzo nakon toga gledamo kratak prikaz kako se od "buducnosti zemlje" i "nase mladosti" na brzinu stize do titule "balavci koji ne znaju nos da obrisu"..

  Otpor stoko!

 3.    

  Otpor

  Grupa budala, koje su napalili da će da promene državu(svoj status), ako izadju na ulice I prave sranja protiv majmuna na vlasti...
  Mnogi od njih su izašli, ne zato što im je stalo do države, već zato što su želeli da dobiju pozicije I novac...
  Posle su, kao I svaka iskorišćena ideja pali u zaborav, I mnogi od njih rade kao prodavci mobilnih telefona, skupljaju šljive I rade ostala sranja, koja nisu očekivali I čude se što ih ne slave kao heroje I ne spominju u istorijskim čitankama...
  Razlog je što posle toga što su uradili ništa se nije bolje promenilo, političari su svi ostali na pozicijama, privatizacija se pogoršala, hiljade su ostale bez posla itd...

  Komšije su do 5.Oktobra lupale u šerpe I glavne bile u stranci do glavnog...Hteli su da dobiju nešto, medjutim posle 5.Oktobra glavni ih šutne, al je zato glavni dao posao I poziciju svojoj sestri, koja je bila za stari režim...
  Sada komšije beru šljive I proklinju stare saborce jer su ih zajebali I u ratu su sa sestrom glavnog.

 4.    

  otpor

  Organizacija osnovana u Mađarskoj, u jednom manjem mestu kraj Budimpešte, od strane više Američkih političara i drugih Slobodnih zidara na visokim položajima u svojim ložama, a koja je proturena kao srpski pokret omladine koja želi promene, slobodu i demokratiju.

 5.    

  otpor

  Jedan od srpskih inženjerskih izuma, pošto je Nikola Tesla izumeo struju, Slobodan Milošević izolaciju, a Arkan uzemljenje. Potonji ineženjerski poduhvati se ograničavaju na socijalni inženjering, ergo politiku. Kako se od iste veoma, veoma teško odustaje, naši dragi Otporaši (ide li veliko slovo?) su rešili da revoluciju nastave samo-posmatranjem, čak i na izborima gde su "lepo" prošli. Mada nije isključeno da je tih 1,5% nekome koristilo...
  Posle toga su krenuli sa izvozom revolucija i napravili filijale "Pora" i "Kmara", što znači otprilike isto, samo na drugim jezicima. Imali su uspeha u početku, ali prava raja je znala da je otpor uzaludan - uvek bio i biće. Što je primer Gruzije i pokazao (sada neki pokušavaju da od toga operu biografije)

  "Strength is irrelevant. Resistance is futile. We wish to improve ourselves. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service ours."

 6.    

  Otpor

  Kondom. Sprecava Trudnocu .