Prijava
   

Otvaranje narodnog muzeja

Dogadjaj koji se valjda danas desio, a na koji je čekalo fazon 5 čoveka u celoj državi. To bi navodno trebalo da spase sunovrat srpskog društva.

Kao da muzeji i biblioteke ne postoje u svakom gradu u Srbiji, pa ih obilaze uglavnom ekskurzije, a članarinu u biblioteci plaćaju tek retki zanesenjaci i oni koji nemaju kompjuter i internet gajbi pa su prinudjeni da koriste javni.

Sad se očekuje da nam postavke izložbi nekih starudija, ulja na platnu Jove Pajovića i pegle na žar povade katastrofalno stanje u kulturi, kad već nikome ne pada na pamet da skloni djubre s televizije i sredi obrazovanje da nam decu ne uče kako su bespolna bića.

Jebem li vam majku u pičku ja. Bolje je tu zgradu na Trgu pretvoriti u hotel s kockarnicom i diskotekom, pa i da ima neke vajde od nje.

- Brate, će didemo u taj narodni muzej, da vidimo šta ima, možda da se ukrade nešto?
- Idemo brate, evo ja častim ulaznice, idemo da se, rečnikom Ivane Žigon, kulturno vozdižemo. Kulturo brate, eve smo hahaha
- Hahaha

Komentari

I to fazon čekali su nezbrinuti sns kadrovi, biće tu masa raznih direktorskih, zameničkih, asistentskih položaja, plus na defku

Свака част.
По ену бана, морам да дигнем глас

ОДБАНУЈТЕ ОВАЈ НАЛОГ, ГЕНИЈАЛАН ЈЕ.

Ima nas sve više, Škudetto nas doziva