Prijava
   

otvaranje piva

Jedna od neistraženih tehnika pravih pivopija. Pored standardnog otvarača za pivo (za koji neki kažu da ne služi svrsi), u zamenu dolazi sledeće:
1. upaljač - uvek pri ruci. Koristi se, tako što se ispod otvarača stavi slabija ruka, dok sa drugom rukom, donju stranu upaljača, stavi na ruku i ispod čepa i samo cimne na gore...
Drugi način je sličan ovome samo što se prvo upaljačem udari posred čepa i odma otvori, kako bi čep odleteo u vazduh.
2. šrafciger- koristi se kao upaljač, i to samo ravni šrafciger, dok su krstasti malo zajebaniji.
3. mobilni telefon- najčešće se koristi stariji modeli mobilnih telefona sa tvrdom maskom. koristi se slično upaljaču samo što treba malo vežbe.
4. Oči- Samo za one sa "jakim mudima". Koristi se tako, što se čep stavi ispod obrve i gornjeg dela obraza, stisne se i okreneš flašu. Ostane ožiljak oko oka, ali jebiga popio si pivo.
5. zubi- isto zajeban način. Ovo nije za one sa slabim zubima, ili onim koji nose protezu. Čep se savije sa zubima sa flaše. Posledice su napukli zubi ili skroz ispucali, ali jebiga popiješ pivo !
Postoji još mali milion načina, kao što su, kvaka od vrata, pajser, viljuška tj. celi escajg, babina proteza, ključevi, sekira, gricgkalica, hilti bušilica itd... itd...

Komentari

Не истражених или неистражених? Занемарио сам то и опет дао плус.

Hvala bogu dan ne pijem pivo. Procenite sami zašto.

Nije moguće otvoriti pivo okom. To je fazon, mit. Tvist of se inače otvara okom, to sam video uživo nekoliko puta.

Uživo sam video i da je lik, koji kopa one kurčeve kanale za kanalizaciju ašovom i lopatom, šakom otkin'o prokleti čep. Molio sam ga duradi još jednom al me oterao u pičku materinu.

Ranije se zubima otvaralo bez problema, nikad nisam sjebao donju četvorku koliko god otvarao. Poslednjih par godina imaju neki novi sistem zatvaranja, pa je teže. Odustao sam zbog toga.

meni danas napukao zub na donjoj vilici....pa odma gurnuo u defku.

To sa okom je stara fora gde, na kvar, uzmeš već otvoreno pivo i gistro otvaraš uz šuštanje ustima. Za tvist of je do jaja da čep prisloniš na unutrašnju stranu podlaktice i onda odvrneš, mada 'oće da boli i dostane krug ceo dan. Mada, iskreno, ne sećam se kad sam poslednji put popio tvist of neko. Uglavnom su malena pa me zabole.

meni danas napukao zub na donjoj vilici....pa odma gurnuo u defku.

Šta će tek biti kad počneš jesti čašu. Jesi i to probao?

to kad proradi ovo pivce koje otvorim.

U, pa nije alkohol za tebe. Od jednog piva počneš jesti čaše, kukala ti majka.