Prijava
 1.    

  Otvaranje piva

  Zubima, flasu o flasu, okom, otvaracem, ivicom od stola, na coklu, upaljacem, priborom za jelo, sve ostalo je fenserski i gubi se najlepsi deo na konzumiranju istog.

 2.    

  otvaranje piva

  Jedna od neistraženih tehnika pravih pivopija. Pored standardnog otvarača za pivo (za koji neki kažu da ne služi svrsi), u zamenu dolazi sledeće:
  1. upaljač - uvek pri ruci. Koristi se, tako što se ispod otvarača stavi slabija ruka, dok sa drugom rukom, donju stranu upaljača, stavi na ruku i ispod čepa i samo cimne na gore...
  Drugi način je sličan ovome samo što se prvo upaljačem udari posred čepa i odma otvori, kako bi čep odleteo u vazduh.
  2. šrafciger- koristi se kao upaljač, i to samo ravni šrafciger, dok su krstasti malo zajebaniji.
  3. mobilni telefon- najčešće se koristi stariji modeli mobilnih telefona sa tvrdom maskom. koristi se slično upaljaču samo što treba malo vežbe.
  4. Oči- Samo za one sa "jakim mudima". Koristi se tako, što se čep stavi ispod obrve i gornjeg dela obraza, stisne se i okreneš flašu. Ostane ožiljak oko oka, ali jebiga popio si pivo.
  5. zubi- isto zajeban način. Ovo nije za one sa slabim zubima, ili onim koji nose protezu. Čep se savije sa zubima sa flaše. Posledice su napukli zubi ili skroz ispucali, ali jebiga popiješ pivo !
  Postoji još mali milion načina, kao što su, kvaka od vrata, pajser, viljuška tj. celi escajg, babina proteza, ključevi, sekira, gricgkalica, hilti bušilica itd... itd...