Prijava
 1.    

  Otvaranje tegle

  Radnja u kojoj će muškarci uvek biti mučkarci a žene uvek biti žene. Radnja koja naučno obara teze u polnoj jednakosti i potrebi da se dva pola izjednače po svaku cenu. Radnja koja stvari stavlja na svoje mesto, tačno tamo gde treba da stoje.

  "Dušo hajde mi otvori ovu teglu."
  "Pa ti si dušo emancipovana žena koja ističe i bori se za jednakost polova, zašto je onda ti ne otvoriš?"

 2.    

  Otvaranje tegle

  Veci problem za vecinu zena i pojedine muskarce,koji su prinudjeni da mole svoje jace polovine da im obave taj posao.Oni koji nemaju jacu polovinu pri ruci,dovijaju se na razlicite nacine da to sami urade,a jedan od popularnijih je da gurnu tupi vrh noza za mazanje izmedju stakla i poklopca u nadi da ce efektopm poluge uspeti da je otvore.
  Ovo nekad uspeva ,nekad ne....

  Ono sto je tuzno je to sto ne znaju da je dovoljno samo da malo jace lupe drskom od noza po sredini poklopca ,tako da onda i dete moze da otvori teglu!

 3.    

  Otvaranje tegle

  Samuraji su imali katane sa kojima su branili svoju čast, a ti imaš teglu kiselih krastavica, koju ti je devojka dala da je otvoris posto si ti JAK. Hladnokrvno uzmeš teklu i probaš da je otvoriš. Ne prestaješ po nikakvoj ceni. I onda slede izgovori : imam masne ruke, tegla je klizava, navoj je oštećen ... Udaraš to tegl isa svih strana a ona nikako da se otvori. Ponudi se tvoj prijatelj da on proba ali naravno ti ga odbiješ. Posle 10 minuta znojenja daš prijatelju da proba al isamo zato da bi devojka videla da nije problem u tebi nego u tegli. I on ga otvori. U prvom pokušaju. Naravno samo zato što si je ti odlabavio.