Prijava
   

Ovi današnji klinci ne znaju ni na drvo da se popnu!

Tužna konstatacija starijih kad vide interesovanja i sposobnosti današnjih klinaca. Ne razvijaju svoj "creatio", nego ga zaglupljuju kliktanjem na mišu i po tastaturi, a neretko i kuckanjem sms-ova.

- Marko, vidi ove balvane! Samo se kuckaju poruke, a nemaju ni 10 godina! Jbt, kad smo mi bili klinci, igrali smo klikere, "1, 2, 3" sa autićima, sličice "pola-celo" i tapkalice, štafetu, između 2 vatre... A pravili smo praćke, peckalice, luk i strele, trotinete (kariće)...

- TROTINETE?!?! Alo, bre, jesi ti lud?! Ovi ne znaju ni na drvo da se popnu, a kamoli da naprave trotinet!

- JAOOO! Jel se sećaš, čoveče, pa nas nisu mogli ni da skinu sa drveta dok se ne najedemo bagrema! :) Ni mravi nam nisu smetali! Stvarno, kud ide ovaj svet?

Komentari

+ odmah na naslov, bez čitanja

Znaci teska istina! +

Živ bio! :))

Stvarno, bolno mi je sve to, majke mi. Za našu sreću i takmičenje je bio potreban kliker, autić ili par sličica, a ovi se takmiče ko ima bolji telefon ili komp, ko bolje igra neku igricu.

Izbaci smajlije, nisu vukajlijaški prihvatljivi.

Ili ratovanja medju naseljima? De sii, Bože de si..

Messalina, smajli sam namerno stavio, jer se to kroz osmeh izgovara. Glupo mi da stavim u zagradi- (kroz osmeh) Ni mravi nam nisu smetali...

Jbg, rđavom K svaka dlaka smeta. :)) (Sad stvarno smajli, da znaš da se JA šalim)

Igra žmurke u ranom pubertetu - neprocenjivo! Sakriješ se sa simpatijom i nema te do fajronta.

I danas ima "normalnih", uslovno rečeno. A retardirani klinci od 10 godina koji se lože na touchscreenove i GTA 4, ne komentarišem.

Ili ratovanja medju naseljima? De sii, Bože de si..

E to, to! Mi smo kopali rupe da se sakrijemo i crtali po zemlji strategije, to su bila vremena :D

A "samostreli"? Daska, 3 eksera, lastiš i štipaljka. Ekseri u "V", jedan na sredini jednog kraja, a dva na uglovima drugog, na taj jedan štipaljka, na ona 2 se zakači lastiš. Kamenčić i udriiiiiiiii!