Prijava
 1.    

  Ozbiljnost

  Tačka na ekranu / displeju fona na kraju rečenice, bez smajlija.

  Moramo da pričamo :p - haha, važi mala :D

  Moramo da pričamo. - (a u kurac, biće sranja..)

 2.    

  Ozbiljnost

  Precenjena osobina

  Pitaju te, na primer, uvek: "Da li ste u ozbiljnoj vezi?"
  A sta bi to uopste znacilo? Ne, nisam...nikada necu ni biti...ja bih bas da se sa nekim ludo zabavljam...i da ta veza nikada ne predje u fazu rasprava o berzanskim transakcijama... Da sa nekim mozes da letis, a ne da cekas nekog ko ce te spustiti na zemlju, pa da budes ozbiljan.

  Dalje, kazu, ozbiljno radi svoj posao. Ali moj posao je zabavan. I kad bih bila ozbiljna, svima bi bilo dosadno. A ja bih svaki ponedeljak docekala namrstena, jer treba da idem tamo da maltretiram neku decu koja su neozbiljna. I ko pravi tu neozbiljnu decu, zaboga? I da pregledam sveske i delim minuse ako su neuredne, a moja je bas uvek bila najneurednija u celom razredu. I da onda pijem bensendine kad dodjem kuci, zato sto je zivot sranje.

  Dalje, kazu "Shvati zivot ozbiljno!" Da li su bre normalni? Kada bih ozbiljno shvatila zivot, ne bih bas imala mnogo volje za istim. Ovako, kad se nasmejes i najgorim mogucim picvajzima u zivotu, jeste da misle da si malo lud (jebi ga, ima tu i malo istine), ali ti si srecan kad ti svane novi dan, jer znas da, sta god da ti se desi, mozes od toga da napravis urnebesnu komediju, znas da to samo dodaje jos malo sarenila na portret zivota tvog. I sve boje su ti divne! I crna, pa cak i ona kaki-braon sto te pomera iz koloseka.

  Zato necu, bas necu da trosim energiju na ozbiljne stvari! I tacka!

 3.    

  Ozbiljnost

  Polni organ jednog patka.

  Sve ih je upiso u katalog, male,
  pa ih je prozivo, -verujte, bez šale.

  Pa se onda šeto s ozbiljnošću krutom;
  učio ih učio i knjigom i prutom.

  Učio ih, učio od srede do petka,
  al' se nisu odmakli dalje od početka.

 4.    

  Ozbiljnost

  Naglašena posvećenost nekoj stvari. npr: ozbiljan igrač, ozbiljan lokač, ozbiljan orgijaš i povrh svega ozbiljan neradnik.

 5.    

  Ozbiljnost

  Naglašena posvećenost nekoj stvari. npr: ozbiljan igrač, ozbiljan lokač, ozbiljan orgijaš i povrh svega ozbiljan neradnik.