Prijava
   

Paradna snaga

Likovi i ribe koji se zanimaju od malena političkim igrarijama na tlu Srbije. Obično se uglavljuju u omladinske grupacije raznoraznih stranaka želeći pre svega POSAO. Jebi ga, takvo vreme došlo. Oni su svakako samo deo mašinerije koja radi na lokalu, dok drugi su omladinci više klase: ćerke, sinovi i seksualni objekti starijih članova stranke koji će pre naći posao od gorenavedene paradne snage.
Paradna snaga služi samo za paradu, organizaciju, pripremu i raspremu. Boga mole da njihova stranka pobedi na lokalu da bi konačno dobili visokoplaćen posao evidentičara brojeva mobilnih telefona sitnih činovnika mesne zajednice koji su karakteristični za fakultetski/srednjoškolski obrazovanog čoveka koji naprosto mora negde da se umuva preko stranke da radi.

Parade se kreću u rasponu od molovanja stranačkih prostorija pa sve do kupovanja uložaka ženi predsednika opštinskog odbora.

1) - Brate, daj ovaj ordever uzmi i ponesi, kičma me boli, jebo ih stranački koktel, ja sam bre čitao Marksovu biografiju i Hašekov dnevnik, ja da nosim salamište i pivišta Racku kriminalcu, pa šta ako je član gradskog veća, pleme mu jebem!

2) - Slušaj ti mali, da si odma odlepio tu Dinkićevu facu sa ovog zida, da ne bi radila osma scena iz trećeg Sigalovog filma!
- Ma pušite mi kurac i ti i Dinkić, pusti me da izlepim ta govna pa ih cepaj kolko ti volja...

3) - Izvolte kalendarče...
- Fala sinko, srećna Nova godina....more mamu ti jebem, sve ste pokrali, evo ti kalendar, šta mi daješ ovog Vatikanca Tadića, sad moram da perem ruke bogojavljenskom vodicom...
- Slušaj ti Krcune, mrš kući da gledaš Znanje imanje, šta sam bre ja krao, nisam ja Đilas.

Komentari

Mukice, kad ih vidim na sabajle kako gule isfroncan stranački manifest sa neke zidine koja sa druge strane podupire krš od napuštenog kokošinjca....nekako mi se njihov napor čini besmislenim. I nema nikavod zezanja medju njima dok lepe drugo sranje preko toga. Vitlaju četkama i kantama....
Ipak, u slučaju pobede na izborima, oni svakako daju sve od sebe da naplate taj besmisao. Ili je to djavolja rabota.

Pa to je to. Uglavnom, trud ni za šta...Nekad sam to radio, sad samo slušam tuđe priče o tome.