Prijava
   

Pas Mila

Jos jedna prljava igra lidera ove drzave,i mazanje ociju javnosti, ne bi li se realni i svuda prisutni problemi potisnuli i utihnuli. Slazem se da je to monstruozni cin, ali se ne slazem da mora biti na dnevnicima, vestima, i svim ostalim emisijama, da se dize toliko prasine oko svega, a da ustvari niko ni ne razmisli o stvarnoj nameri nasih divnih politicara, koji se dodvoravaju tamo nekom evropskom i svetskom trendu, a do skoro su gadjali pse lutalice po Beogradu i sire. Zar je nama sve u drzavi sjajno, zar su nam nam sva deca sita i imaju dom, svi nesposobni primaju socijalno, svi osakaceni imaju proteze??? Kako neke nije sramota da pricaju o tome da ce jedan pas ugraditi proteze a toliki ljudi koji su po Kosovu ostavljali udove za ovu kretensku drzavu, i vec deset godina chame u mraku nepokretni i bolesni??? Kako imaju smelosti da apeluju na gradjane, od kojih je pola ostalo bez posla a ova druga polovina jedva sastavlja kraj sa krajem, da ucestvuju u toj humnoj akciji, skupljanja novca za jednog psa koji bi i sam najvise voleo da bude uspavan, nakon jednog takvog iskustva. Ali ne, kladim se da ce Tadic i ostatak bande i psihijatra da unajme za Milu, da se oporavi od shokova prezivljenih u tragicnom zivotu jednog psa.

Komentari

u potpunosti se slazem.......... ++

hehe slažem se !
Srpski top problemi su:
1. Prava homsekualaca
2. Prava kučića i mačića

Srećom mi smo zemlja u kojoj nema kriminala,korupcije i nezaposlenosti pa možemo da se bavimo ovako "velikim" problemima...

Bože mi oprosti, ali, da sam na mestu onih invalida što prose, sad bih otišao ispred Predsendištva sa majicom ili transparentom "PREDSEDNIČE, MOLIM VAS USVOJITE I MENE"!

Juče vest da je 720.000 građana Srbije GLADNO, a sada će neka tamo keruša da ima bolje uslove nego 720.000 ljudi! Bar će imati predsedničku klopu!

Ма, какви, људи, то је све наша параноја, не постоје теорије завере. Него, чувајте се навијача данас, носе сабље и мачете, кољу све редом! + за дефку

Ja da sam na vlasti, pobila bih sve naduvane politicare, prvo resila problem nezaposlenosti i socijalnog, a onda sve ostalo.....Divna je ovo zemlja, ma sta zemlja, ceo svet.