Prijava
   

Pećinski pogled na žene

Opšte je poznato da se muškarci šale na račun ponašanja izvesnih ženskih osoba, koje se ponašaju kao da ne idu u WC (za detalje potražiti pod licemerje). Međutim, postoji i jedna izumrla sorta muškaraca koja u ovo istinski veruje, i ne propušta da taj svoj pećinski pogled na žene podeli sa svetom.

(Primer je istinit, a glavni akter do današnjeg dana ostaje najjači lik kog sam upoznala. Inače je srpskog porekla, ali živi u Francuskoj, pa nije upoznat sa životom u Srbiji)
I: „Hoćemo do WC-a?“
J: „Idemo.“
(posle 10-tak minuta)
Ivica: „Šta ste vas dve radile tamo? K’o da ste išle da serete.“
I: „Možda i jesmo.“
Ivica (mrtav ozbiljan): „Šta lupaš, žene to ne rade.“
**
B: „Ivice, nisi znao da sam trudna?“
Ivica: „Nisam. Kad ćeš da se okotiš?“
**
Ivica (u društvu devojaka koje piju i psuju): „U, kakve ste, ne mogu da verujem. Žene ne psuju, i ne piju, a vas dve k’o cisterne. I mnogo psujete. Sram vas bilo!“
I: „Šta ti je, Ivice? Šta ti misliš, da su žene manekenke, da ne psuju, ne krvare, ne idu u...“
Ivica: „Aaa! Vi krvarite???“
(sledi čas biologije; nakon nekoliko sati Ivica se i uverio u istinitost ženskih tvrdnji – tako se podesilo da je I dobila ranije, a J je u toku dana dobila odliv)
J: „Joj, izgleda da sam i ja dobila. Sad ću dođem.“
Ivica: „Šta si dobila? Gde ćeš?“
(posle pola sata I, J i Ivica sede na krevetu; kada je J ustala, na krevetu se ukazala crvena mrlja)
J: „’Bem ti život, prošlo mi! Ivice, ne gledaj!“
Ivica: „Šta da ne gledam? (ugleda mrlju) Jaooooo! (skače s kreveta na drugi krevet) Šta je ovo??? Zovite hitnu!!!“
Sudbina je tako zadesila da su te noći I, J i Ivica spavali u istoj sobi. Kada je Ivica ujutru otvorio oči, pospanim pogledom je počastio prvo I, pa onda J, a zatim tužno rekao: „Mnogo krvarite.“

Komentari

Ja poznajem dečka koji je ubeđen da cure ne prde. Dobro, ajd i nekako da ga ubediš da ove malo ružnije i deblje to i rade, al ove vrhunske ribe nikako :))). To nije za devojke, al za tebe jeste pljus :)

Ma nije se našla neka stvarno dobra da ga ubedi u suprotno.

Jel taj u Francuskoj zivi u zooloskom vrtu, il se zeza da je ozbiljan?

Ne zeza se uopšte, nego je odrastao u konzervativnom okruženju. Ja sam prvo mislila, kad sam se upustila u razgovor s njim, da me zajebava, ali posle se ispostavilo da grešim. A interesantno je da mnogo dobro provaljuje ljude - samo ih pogleda i pronađe im slabu tačku.

Jadan Ivica u zadnjem primeru ++