Prijava
   

Peglanje posteljine

Uobičajena radnja većine osoba nakon višečasovnog izlaska u grad, praćenog enormim količinama pomiješanog alkohola i sumnjivih pljeskavica i girosa.

- Fuj, ko je ovo ispeglao posteljinu?
- Pitaj svog sina..

Komentari

Vidiš, obično pišeš silovane definicije...gde oko jedne reči stvoriš puno besmislenih reči..malko zažutiš i to je to. Ova ti je čak i dobra a ima loš skor...da probaš neki drugi hobi..skupljanje mirišljavih papirića?

Ako ta jedna riječ koju sam definisala nije definisana na sajtu, to je uspjeh za mene. :) I ne silujem ih, nego se trudim da napišem na što ljepši i složeniji način, jer je to ono što se meni sviđa i takve definicije volim da čitam, na takve se autore ugledam, što bi i to mogao da počneš da radiš.
A iskreno, mislim da neko kao ti (ko ne može da odmakne dalje od druge definicije, jer mu je fond riječi ravan IQ-u) nije kompetentan da išta komentariše na ovom sajtu. Nije mi cilj da te vrijeđam, al' mislim da bi trebalo da probaš neki drugi hobi, kao što je.. čitanje knjiga? Počni od Ježeve kućice, to se radi u prvom osnovne. :)

Каква дрскост неког ко има читаве ДВЕ дефиниције?! Врло је битно и са којим фондом речи располажеш, јер многе дефиниције које у суштини имају добру основу остају незапажене јер нису лепо формулисане. На крају крајева нико не може сваки дан да пише одабране дефиниције...

Da su dvije iole normalne definicije, ne bih ništa spomenula, al' realno, nije ni prvi ni posljednji koji je ovdje došao da liječi lične frustracije..

jer mu je fond riječi ravan IQ-u

Ahahahah, šta si ti izjavila, pa samo u mojim komentarima imam 1023 reči, što znači da mogu da budem visoki predsednik MENSE. Hvala Mac Mac na lijep rečima.

Proguglaj malo šta je "fond riječi", iznenadićeš se. :)

Najs, bacam te u praćenje, dobro šešpi. +++

Hvala, potrudiću se da opravdam. :)

Au, koliko puta sam spavao u sveze ispeglanoj posteljini... lololo

O Bože! Zar moraš detaljisat'. :D

Salim se, samo dva puta. :D

Pricao sam ti vec koliko je rakija zajebana stvar...

Nikad ovako detaljno. :D

Nikad ovako detaljno. :D

Nije to nista...

šta je ovo? peglanje vukajlije? devojcxice zašto peglaš vukajliju? gužvaj postaljinu sa nekim mačorom

Nema se, moram na vukajliji jbg.

KAKO SE NEMA, OČI BAJONEOVE? PUNA BOSNA NAKIJE MOMAKA A TI NEMA SE :)))

sad dođem i vidim da je ovaj pravio pizdarije... a i ti ne znaš ko je bajone???

http://www.youtube.com/watch?v=e48a3IrLQ2I

Ma kakva je, nemam ti ja veze :D