Prijava
   

Pending

Osnovna i jedina karakteristika novorodjenčeta u zapadnom svetu, tamo negde iza 2040. Nekarakterističnost. Jer karakteristika je korak od diskriminacije, a diskriminacija vodi u varvarstvo...U zavisnosti od toga pod kojim rednim brojem se rodio (zapravo rodilo), mališan dakle dobija radni naziv npr. Pending 7136C7C12, kojim se služi dok ne napuni sedam godina i bude mu dozvoljeno da sebi odabere ime i prezime (u devetoj bira roditelje, a u dvanaestoj, kada postane punoletno, pol).

Godina 2058. Čas eugenike i društva, negde u Ling Lo sektoru 2 (bivša Šumadija)

- Dakle da vidimo...Hibrid kog kukuruza je najtolerantniji na sušu reci ti, Pending AA4937L.
- Nastavniče zašto uvek mene prvog prozivate, nije u redu...
- Zato što si prvi u sistemu, počinješ na duplo A.
- Duplo A...
- To je kad imaš dva A Pendinže AA4937L. Da nisi gadjao kiborg TETKICA79A slinom iz nosa zvao bi se Lazarmadafaka, ovako su ti privilegije suspendovane do daljnjeg (ostala deca se smeju).
- Tišina! Dakle, koji Hibrid?
- To je bar lako - ZP 327.
- Netačno, već čuveni ZP 4007 ili, kako deco?
- FAO 400 NASTAVNIČEEE!
- Taaako je deco. Sedi AA4937L, jedinica. Osnovno se mora znati. I da - prenesi roditelju 1 da ovaj put želim da ga vidim na sastanku u petak. Ako ne može da dodje neka pošalje hologram. Neću trpeti više izgovore, dosta sam se ja sa vama zajebavao.

Komentari

Osušena pizda od definicije

Priroda je nastuplila nasilnički i dala nam je dva pola. Demokratski ustrojenom dekretom je ispravljena ta evoluciona tekovina.
Nema više toga da se ćaletu cepa košulja jer se rodio sin. Jebi ga, ide vreme i TO će da odabere i svoj pol, i svoj rod. Ključ je u slobodi izbora, nije u prirodnoj selekciji.
Onaj ćale može samo sačuva te fotke gde polupijan, znojav i upratnji trubača slavi rođenje sina.
Doduše, ako dobije ćerku, bolje da i to proslavi sa trubačima i cepanjem košulje. Šta ako tatina princeza odluči da promeni pol?

Surovo hahahaha, al neće biti tako.

neće biti tako, naravno, ovo je hiperbola. ali već je približno tako. kad prestanemo da se šupkamo americi biće nam ljepši život

Ideja je ta da, pošto se već uveliko govori o tome da će novorodjenčetu biti ostavljeno da se samo izjasni o tome da li je i šta je što se seks. orijentacije tiče, što naravno nije mala stvar - zašto bi neko birao ime umesto njega? Ako već mogu da ti oduzmu dete jer si ga lupio po dupeto pošto uporno želi da gurne prste u šteker, prekrste te u roditelja 1 ili 2 (slučaj sa Francuskom) i čak ti stave veto na "ćero" i "sine" - pitanje je vremena kada će se pojaviti Gordana Čomić (ili neki slični nedefinisani oblik života) i reći - znaš šta, ko od nas ima pravo da dete odredjuje imenom? Pustimo ga da samo odluči. O veri nema šta da pričamo, prvo što će ti zabraniti biće da dete upoznaješ sa Hrišćanstvom i drugim religijama.

Gordana Čomić (ili neki slični nedefinisani oblik života)

Plus na ovo. Defka kida btw