Prijava
   

Perka

Zavisno radoznala osoba, poput bebe znatiželjna. Lokator paučine po tuđim kućama, sanitarni inspektor komšijskih kuhinja i kupatila, seoski dispečer. Urbanistički plan i topografsku kartu sela ima u malom prstu, jer nema kuće gde nije kročila, nema šupe, garaže, podruma gde njeno oko od 64 mega piksela nije zavirilo. Zna gde đavo spava, jednom rečju Perka.

Čika Milan nešto jebeniše po kolima, nije prvi put da ga njegov Renol 4 zajebava..

Jel Mičko, maš li slučajno kablove za svećice kući?
Ne znam čika Milane, mislim da je ćale bacio stare kad je menjao.
A ne, mislim da imaš, video sam ih u staroj garaži na polici pored let-lampe..
(jebote koja Perka) Ajde pitaću matorog.

---------------------------------------------------

Saška: Ej čoveče, bila sam sa Vladom kod Randulića na večeri, znaš kakva je gajba?
Ja: Nemam pojma, znam samo da imaju kinte.
Saška: Jaooo, u kupatilu španska keramika, hidromasažna kada, sušači peškira od po 2 metra, korpa za veš od ratana, wc šolja u zidu, kazanče se ne vidi, zlatne slavine. Kuhinja im je ful rasklopiva, ima milion polica, sva je u diodnoj rasveti, ugradna rerna, ringla, sudo-mašina, frižider dvodelni. Spavaća soba im je kao iz snov....
Ja: Jebote koja si ti perka, pa jesi li bila na večeri ili na popisu?

Komentari

E pa popušim ja sam sebi kurac , ako su ovo dvoje što mi dadoše plus i minus uspeli ovo da pročitaju za 8 sekundi :)

Тони Бурзан, "Мапе ума"... Теоретски је могуће,дакле Корле...Вади га!

Ne bih da se izrazavam, procitah celu i dadoh prvi plus.
Mozda brzo citam ili nesto sa tvojim satom nije u redu?

Jeste, pročitala sam samo primer i lupila drugi plus!
Mo'š misliti :)

Dejanmax - nakon postavljanja definicije sam nakon 5 sekundi rifrešovao stranicu i video jedan minus, opet sam rifrešovao i video plus (tvoj), a ti nisi mogao da znaš jer si očigledno otvorio definiciju u momentu kada sam je poslao. No nema to veze, ja se samo zezam na kontu ocenjivača koji 30% definicija ne pročitaju , a ocenjuju ih kako im dune. Stara muka na sajtu, ništa više :D

Koreleone, ne mora da znači, ja naprimer, kada vidim dugu defku, odmah joj uputim plus za trud, ako je odlična tad dam i koment, a ako je teško sranje, dole napišem koment da je sranje, sve zavisi od načina ocenjivanja, ali naprimer, sranje je kad deliš nusmije na defku koju nisi celu pročitao, to je greh... Pizdarski je kad vidiš da si tek stavio defku, i odma uletela 2 nusmija, a realno, nema šanse da je dvoje njih pročitalo za 5 sekundi tolku defku, mrze ih da čitaju pa ajd da udelim nusmi... Ako me razumeš. :)

Znam, primetio sam ,posebno ako napises duzu definiciju, treba bar minut da se cita, a dobijes 5 minusa u 30 sekundi...mrzi ih da citaju...mene kad mrzi, preskocim je bez ocenjivanja.